Mesajul dureros al Larisei Iordache la un an de la moartea mamei sale. ”În fiecare zi să îmi fii în gând cu un dor pe care nu cred că o să pot să îl controlez vreodată”

27.06.2022, 11:30
Mesajul dureros al Larisei Iordache la un an de la moartea mamei sale. ”În fiecare zi să îmi fii în gând cu un dor pe care nu cred că o să pot să îl controlez vreodată”
Mesajul dureros al Larisei Iordache la un an de la moartea mamei sale. ”În fiecare zi să îmi fi în gând cu un dor pe care nu cred că o să pot ăl controlez vreodată”

Fosta gimnastă de performanță Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, a transmis un mesaj dureros la un an de la dispariția mamei sale. Mama Larisei Iordache a încetat din viață în luna iunie a anului trecut. Aceasta suferea de o boală necruțătoare. ”În fiecare zi să îmi fii în gând cu un dor pe care nu cred că o să pot să îl controlez vreodată”, a scris Larisa Iordache în mediul online.

În urmă cu un an, campioana la gimnastică artistică Larisa Iordache a trecut prin cea mai grea suferință.

Mama Larisei Iordache a încetat din viață în luna iunie a anului trecut.

Mesajul dureros al Larisei Iordache la un an de la moartea mamei sale. ”În mintea și sufletul meu ești permanent vie”

La un an de la dispariția mamei sale, Larisa Iordache a transmis un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Acum un an m-am intalnit cu un sentiment dur, era un sentiment pe care nu-l mai simtisem pana in acel moment. Insa am inteles ca trebuie sa invat sa triesc cu asta! In mintea si sufletul meu esti permanent vie si simt cum ma imbratisez zilnic cu caldura grijei tale pe care o ai de acolo de unde esti. Insa, asta nu ma retine nici macar o secunda ca in fiecare zi sa imi fii in gand cu un dor pe care nu cred ca o sa pot sa-l controlez vreodata. Te iubesc mami! Si iti multumesc ca m-ai crescut cu toata puterea si pasiunea ta pe care ai avut-o pentru viata.🥺🌸 #euAmAvutCeaMaiPuternicaMama acum imi este #îngerpăzitor 🙏🥺🤍”, a scris sportiva.

Larisa Iordache a vrut să renunțe la gimnastică la 15 ani

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii căștigate în marile competiții internaționale.  Larisa Iordache a participat la Olimpiada de la Tokyo. În urma unei accidentări, sportiva nu a mai putut participa în finala de la bârnă. Campioana a mărturisit, într-un interviu pentru revista Viva, că a vrut să renunțe definitiv la gimnastica de performanță pe vremea când avea 15 ani. Părinții săi au fost cei care au determinat-o să renunțe la decizie.

”La vârsta de 15 ani am vrut să renunț cu adevărat. Mi-am dorit să devin o adolescentă normală, însă am renunțat la această idee în momentul în care părinții mei mi-au prezentat cu adevărat realitatea din afara gimnasticii. Și după accidentarea de la tendonul ahilean am avut momente cât se poate de grele, efectiv eram căzută psihic, pentru că îmi doream și simțeam că vreau să mă reîntorc în gimnastică, dar nu găseam momentul oportun. A fost o perioadă din viața mea din care am învățat MULTE lucruri”, a declarat Larisa Iordache.

citește și...