Mama Larisei Iordache a încetat din viață! Femeia se lupta cu o boală necruțătoare

27.06.2021, 12:20
Mama Larisei Iordache a încetat din viață! Femeia se lupta cu o boală necruțătoare
Mama Larisei Iordache a încetat din viață! Femeia se lupta cu o boală necruțătoare

Tragedie imensă în familia Larisei Iordache! Gimnasta este în doliu, după ce mama sa a încetat din viață. Femeia se lupta cu o boală cruntă de ceva timp. 

Mama Larisei Iordache a murit noaptea trecută. Pe rețelele de socializare, Larisa a postat un mesaj sfâşietor de adio pentru cea care i-a dat viață. Postarea a fost însoțită și de câteva imagini cu Larisa, alături de mama ei.

Mama Larisei Iordache a murit

”Sufletul să îți fie liniștit mami?? mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️”, a scris Larisa Iordache.

În urmă cu ceva timp, mama Larisei Iordache mărturisea că este tare mândră de fiica ei și a făcut tot ce i-a stat în putință ca tânăra să facă performanță sportivă.

„Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată că mulți români sunt încântați de ea. Când greșește seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei.

Am făcut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut ..în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aia a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală, i-am spus că este cea mai bună. Ea știe oricum ce are de făcut, nimic în plus. A ajuns acum la o vârstă, nu trebuie să-i mai spun eu”, declara mama Larisei Iordache.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LARISA IORDACHE ? (@larisa_iordache)

citește și...