Mărturisirile lui Connect-R. ”Consider că sunt bogat pentru că am venit de la sub zero”

13.06.2022, 16:14
Mărturisirile lui Connect-R. ”Consider că sunt bogat pentru că am venit de la sub zero”
Mărturisirile lui Connect-R. ”Consider că sunt bogat pentru că am venit de la sub zero”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, s-a confesat în cadrul unui podcast. Artistul, în vârstă de 40 de ani, a făcut declarații nebănuite din viața sa și despre cât de grea a fost copilăria sa. „Consider că sunt bogat pentru că am venit de la sub zero. Noi mult timp am luat mâncare de la cantina socială până la 15-16 ani”, a spus el.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Înainte de a se însira cu Misha, Connect-R a avut o relație de lungă durată cu o tânără pe nume Diana Georgescu. Cei doi urmau să se căsătorească, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Invitat la podcastul părintelui Visarion Alexa, Connect-R a făcut mărturisiri despre viața sa și despre copilăria grea pe care a avut-o.

Mărturisirile lui Connect-R. ”Mi-am făcut o socoteală. Sunt singur că până la sfârșitul vieții voi avea bani să-mi fac mâncare de cartofi”

„Consider că sunt bogat pentru că am venit de la sub zero. Noi mult timp am luat mâncare de la cantina socială până la 15-16 ani… Dar ne bucuram de salamuri, ne bucuram de pâine, de pui. Când era Crăciun sau orice sărbătoare ne dădeau pui, niște carne de porc sau dulciuri. Atunci era minunat”, a declarat Connect-R la podcastul respectiv, citat de click.ro.


Întrebat despre averea pe care o deține, Connect-R a dat un răspuns plin de haz: „Mi-am făcut o socoteală. Sunt singur că până la sfârșitul vieții voi avea bani să-mi fac mâncare de cartofi”.

citește și...