Mărturisirile dureroase ale Simonei Florescu după moartea lui Ion Dichiseanu. ”Îl visez cum era când ne-am cunoscut”

05.01.2022, 14:56
Mărturisirile dureroase ale Simonei Florescu după moartea lui Ion Dichiseanu. ”Îl visez cum era când ne-am cunoscut”
Mărturisirile dureroase ale Simonei Florescu după moartea lui Ion Dichiseanu. ”Îl visez cum era când ne-am cunoscut”

Simona Florescu, în vârstă de 53 de ani, a făcut declarații emoționante despre Ion Dichiseanu, cel care i-a fost partener de viață timp de 22 de ani.  ”Îl visez cum era când ne-am cunoscut”, a declarat aceasta la TV. Cântăreața a dezvăluit că fiica lor, Ioana, este încă profund marcată de dispariția regretatului actor.

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție regretatului actor Ion Dichiseanu în anul 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, însă relația lor a continuat să fie foarte bună. Marele actor Ion Dichiseanu a încetat din viață în data de 20 mai 2021.

Simona Florescu a petrecut petrecut primele sărbători de iarnă fără cel care i-a fost partener de viață. Artista a făcut mărturisiri la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. „Am petrecut în familie acasă la Ioana și la Adi, au fost și socrii Ioanei, părinții lui Adi. Am stat la masă, am mâncat, am făcut cârnați în amintirea lui Dichi. Dichi își dorea în fiecare an cârnați. De Revelion eu am muncit, am cântat la Vălenii de Munte”, a spus artista, citată de click.ro.

Mărturisirile dureroase ale Simonei Florescu după moartea lui Ion Dichiseanu. ”L-a visat Ioana înainte de Crăciun și i-a spus ce cadou să-mi ia”

”Îl visez cum era când ne-am cunoscut. Cere tot felul de lucruri. L-a visat Ioana înainte de Crăciun și i-a spus ce cadou să-mi ia. Anastasia a înteles că la luat Doamne Doamne pe Dichi la el, ieri mi-a zis că l-a văzut pe Dichi. Ea îl moștenește pe Dichi, va fi o actriță foarte bună!”, a mai declarat Simona Florescu.


Vedeta a dezvăluit că Ioana, fiica sa și a regretatului actor, are atacuri de panică de când a încetat din viață tatăl său: ”Ioana are atacuri de panică! Se obisnuiește foarte greu, s-a îmbolnăvit și papagalul nostru, are nouă ani. Cățelușa a murit și ea, s-a dus foarte repede după Dichi. Și eu am momente când mă uit la poze și plâng. Ioana trebuie totuși să-și revină, să depășească momentul ăsta! Îi e dor de el, că nu-i mai aude glasul. Amândouă îl visăm. Ioana și Adi lucrează la o carte pentru Dichi și la un album cu melodii interpretate de el”.

 

citește și...