Mărturisirile Anastasiei Lazariuc. ”Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una”

19.12.2021, 16:03
Mărturisirile Anastasiei Lazariuc. ”Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una”
Mărturisirile Anastasiei Lazariuc. ”Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una”

Binecunoscuta cântăreață Anastasia Lazariuc, în vârstă de 68 de ani, a fost prezenbtă la o emisiune de televiziune, în cadrul căreia a făcut declarații despre viața sa. ”În viața fiecărui om există drame, există perioade, există etape. Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una”, a mărturisit celebra artistă.

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai îndrăgite artiste. Aceasta a împlinit 68 de ani în data de 6 iulie 2020. Artista are o poveste de viață impresionantă. Vedeta a fost căsătorită cu Gheorghe Crigănuță în perioada 1975-1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Ileana și Andrei. Gheorghe Crigănuţă s-a stins din viață în anul 2013.  O carte scoate la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața Anastasiei Lazariuc. Este vorba despre volumul ”Privighetoarea din vis”, scris de autoarea Elena Răileanu.

Inbvitată la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, Anastasia Lazariuc a vorbit despre cartea respectivă. ”Este un roman biografic această carte. Am început să lucrăm la ea acum opt ani, nu am avut nicio grabă. A fost scopul de a spune adevărul despre familia mea, de unde provin, despre părinții mei, despre bunicii mei, despre frații, surorile mele, adică adevărul pur așa cum este”, a declarat artista, potrivit revistei Avantaje.

Mărturisirile Anastasiei Lazariuc. ”Niciodată nu am dorit să apar în fața publicului și să spun despre dramele mele”

La emisiunea respectivă, Anastasia Lazariuc a explicat că viața sa a fost marcată de drame, însă niciodată nu și-a dorit să vorbească publiculu despre aceste lucruri.

”În viața fiecărui om există drame, există perioade, există etape. Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una. Niciodată nu am dorit să apar în fața publicului și să spun despre dramele mele. Astea sunt lecțiile de viață sau etapele vieții prin care a trebuit să trec și să le înfrunt atât cât am putut să le înfrunt. Cine dorește să afle câte ceva, le poate citi în carte”, a ma spus cântăreața.

”În viața mea au fost și lucruri foarte frumoase, au fost și persoane minunate pe care le-am întâlnit, pe care cu siguranță mi le-a scos destinul în cale. Persoane cum ar fi Grigore Vieru, Ion-Aldea Teodorovici, Eugen Doga, foarte mulți compozitori, cei mai mari compozitori din Chișinău.Când am venit în România, eu aveam un repertoriu format, deja cu o experiență de viață, cu multe concursuri și festivaluri, dar am venit în România pentru că am venit în țara părinților mei, țara mea, țara buneilor mei, țara copiilor și a nepoților mei”, a încheiat Anastasia Lazariuc.

citește și...