Ce spune Anastasia Lazariuc despre divorțul fiicei sale Ileana. ‘Eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere’

03.10.2020, 17:58
Ce spune Anastasia Lazariuc despre divorțul fiicei sale Ileana. 'Eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere'
Ce spune Anastasia Lazariuc despre divorțul fiicei sale Ileana. 'Eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere'

Anastasia Lazariuc a vorbit recent despre divorțul fiicei sale, Ileana, de Ion Ion Ţiriac. În emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, îndrăgita solistă de 67 de ani a mărturisit că întotdeauna i-a dat cele mai bune sfaturi Ilenei și a încurajat-o să meargă mai departe după despărțirea de fiul lui Ion Țiriac.

Anastasia Lazariuc a oferit detalii despre divorțul fiicei sale

Ileana Lazariuc și Ion Ion Ţiriac au anunțat că au divorțat după un mariaj de 10 ani, în luna octombrie 2019. Frumoasa șatenă și fiul magnatului Ion Țiriac au hotărât să o ia pe căi diferite încă de acum doi ani, dar au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor lor, Alexandru (12 ani) şi Nicholas (11 ani).

Mama Ilenei Lazariuc, Anastasia, a făcut dezvăluiri despre divorțul acesteia, într-o emisiune televizată.

‘Ileana, fiica mea, e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere. Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate’, a spus solista, la PRO TV.

‘Eu cu nepoţii mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietenă şi ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine şi, de ce nu, pentru mine e a doua tinereţe că, cu siguranţă, în tinereţe, n-am ştiut să acord atâta atenţie copiilor mei şi acum acord atenţie nepoţilor’, a mai adăugat interpreta celebră de peste Prut.

Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc erau separați demult

‘Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri.

Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața’, au declarat apropiații lor pentru Click!

Anastasia Lazariuc este divorțată

Anastasia Lazariuc a divorțat de bărbatul care i-a dăruit doi copii, pe Ileana şi Andrei. În 1992, ea a preferat să plece din România. Într-un interviu pentru emisiunea ”Veranda” de la Jurnal TV, solista din Republica Moldova a explicat de ce a ales să divorțeze de soțul ei, Gheorghe Crigănuţă, care a încetat din viaţă în 2013.

‘Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci când am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar, între mine şi pahar, el a ales paharul! Că mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil’, povestea Anastasia Lazariuc, cu ceva timp în urmă.

citește și...