Lucruri neștiute despre Anastasia Lazariuc și soțul ei. ”Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca”

30.11.2021, 15:37
Lucruri neștiute despre Anastasia Lazariuc și soțul ei. ”Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca”
Lucruri neștiute despre Anastasia Lazariuc și soțul ei. ”Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca”

O carte scoate la iveală lucruri mai puțin știute din viața Anastasiei Lazariuc, celebra artistă din republica Moldova. Vedeta a fost căsătorită cu Gheorghe Crigănuță, bărbatul pe care l-a iubit enorm și pe care l-a cunoscut încă din adolescență. Din căsnicia celor doi au rezultat doi copii, Ileana și Andrei.

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai îndrăgite artiste. Aceasta a împlinit 68 de ani în data de 6 iulie 2020. Artista are o poveste de viață impresionantă. Vedeta a fost căsătorită cu Gheorghe Crigănuță în perioada 1975-1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Ileana și Andrei. Gheorghe Crigănuţă s-a stins din viață în anul 2013.  O carte scoate la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața Anastasiei lazariuc. Este vorba despre volumul ”Privighetoarea din vis”, scris de autoarea Elena Răileanu. În cartea respectivă sunt povestite detalii despre povestea de dragoste dintre Anastasia Lazariuc și Gheorghe Crigănuță.

Anastasia Lazariuc și Gheorghe Crigănuță au fost colegi de școală. “Într-o zi, după lecții, pe când Nastea (alint de la Anastasia) luase căldarea cu apă ca să-și îndeplinească munca, cineva o ajunse din urmă și apucă de căldare. Ea s-a întors brusc și când a văzut cine-i, mai n-a scăpat căldarea din mână. Era Ghiță Crigănuță, cel mai frumos și cel mai deștept băiat din școală, care învăța în clasa paralelă. Ghiță îi luă căldarea cu apă și o duse spre clasa unde urma să facă curățenie Nastea… De atunci, Ghiță a ajutat-o mereu”, se arată în cartea respectivă, potrivit click.ro.

Lucruri neștiute despre Anastasia Lazariuc și soțul ei. ”Mama ei a observat că băiatul se cam învârte pe lângă poarta lor”

”Cu timpul, artista și-a dat seama că prezența lui Ghiță o face fericită. Mergeau împreună la școală, la întoarcere, la fel. Mama ei a observat că băiatul se cam învârte pe lângă poarta lor. Nastea și Ghiță erau mereu în gura satului. Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca. Așa o frumusețe de flăcău ca Ghiță Crigănuță și o fată ca Nastea Lazariuc, frumoasă, talentată și cumsecade nu puteau să nu fie luați în seamă de săteni. Ei erau un fel de Romeo și Julieta ai Băcioiului, pe care dragostea i-a unit de când erau copii. Își trăiau povestea lor de dragoste cu toată pasiunea caracteristică tinereții”, mai spune autoarea volumului ”Privighetoarea din vis”, conform surssei mai sus-menționate.

”De la o vreme Ghiță tot mai des aducea vorba de nuntă și căsătorie. Probabil, cei din familia lui cam dădeau de înțeles că e timpul să se astâmpere la casa lui. Anastasia, care era foarte preocupată de cariera ei, nu se grăbea la măritat. Scena a smuls-o cu totul dintre prieteni”, se mai arată în carea respectivă.

Vezi AICI fotografii cu soțul Anastasiei Lazariuc și cum au arătat cei doi la nuntă

 

 

 

citește și...