Din trecutul Anastasiei Lazariuc. A lucrat ca femeie de serviciu

06.07.2020, 16:17
Din trecutul Anastasiei Lazariuc. A lucrat ca femeie de serviciu
Din trecutul Anastasiei Lazariuc. A lucrat ca femeie de serviciu

În data de 6 iulie, cântăreața Anastasia Lazariuc își aniversează ziua de naștere. De-a lungul anilor, artista originară din Republica Moldova a trecut prin numeroase momente dificile.

Anastasia Lazariuc împlinește 67 de ani în data de 6 iulie 2020. Artista are o poveste de viață impresionantă. Într-un interviu, Anastasia Lazariuc mărturisea că a lucrat ca femeie de serviciu la școală, pe vremea când era elevă.

”Am acceptat propunerea directorului școlii de a lucra, cu jumătate de normă, după ore. Adică să fac curățenie în școală. La început îmi era rușine de colegii mei, îmi era teamă că vor râde de mine. N-au râs, dimpotrivă, mă ajutau și ei să spăl dușumelele. Am lucrat ca femeie de serviciu până când am terminat zece clase.

Când m-am dus acasă cu primul salariu, mama a lacrimat. Nu-i venea să creadă că eu, un copil, pot să câștig bani din munca mea… O vreme am trăit numai din banii câștigați de mine. Apoi, cei doi frați ai mei, care erau în armată, s-au întors și au putut să ne ajute, până s-au însurat“, povestea Anastasia Lazariuc, potrivit click.ro.

Și-a pierdut tatăl când avea 14 ani

Cântăreața Anastasia Lazariuc și-a pierdut tatăl când avea doar 14 ani.

”Surorile erau măritate, eu aveam 14 ani, băieții au plecat în armată. Mama a avut un șoc și a fost foarte afectată. Tata s-a stins după o operație. Eu încă nu înțelegeam foarte bine, la 14 ani. După mi-a lipsit cu adevărat, am simțit ce înseamnă să nu ai tată”, spunea Anastasia Lazariuc.

”Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică… Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate”, mai povestea renumita artistă.

 

citește și...