Marius Moga, despre rolul de jurat de la ”SuperStar România”. ”De aia nici nu am mai intrat în alte show-uri”

11.06.2021, 15:52
Marius Moga, despre rolul de jurat de la ”SuperStar România”. ”De aia nici nu am mai intrat în alte show-uri”
Marius Moga, despre rolul de jurat de la ”SuperStar România”. ”De aia nici nu am mai intrat în alte show-uri”

Marius Moga a făcut declarații despre noul proiect de televiziune în care este implicat.

Marius Moga face parte din juriul emisiunii “SuperStar România”, care va începe din toamnă, la Pro TV. Alături de acesta, din juriu mai fac parte Raluka, Smiley  și Carla’s Dreams. Marius Moga a explicat, pentru revista Viva, ce l-a determinat să accepte provocarea ”SuperStar ERomânia”. Acesta a afirmat că a evitat să apară în alte formate TV care nu au legătură cu muzica.

„Nu mă consider neapărat om de televiziune, mai degrabă om de muzică. De aia nici nu am mai intrat în alte show-uri, pe alte direcții, pentru că nu mă caracterizează să fiu în alte show-uri decât cele despre muzică. Și asta mi se pare un show diferit, mai ales că e tatăl și mama show-urilor de talent. E cam primul care a intrat în Marea Britanie și în America și e de 15 ani neîntrerupt. Ce pot să zic este că afli mai multe lucruri despre oamenii care vin să cânte. Pe lângă faptul că da, este despre cântat și performance și cum se prezintă și dacă au tot pachetul, chiar afli lucruri, sunt niște povești, fiecare are un background interesant, care câteodată te încurcă să dai un „nu’. Dar pe de altă parte, trebuie să fim onești cu cei care vin și au tot ce le trebuie în afară de povești”, a declarat Marius Moga.

Marius Moga este căsătorit și are o fetiță

Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Marius Moga și Bianca Lăpuște au acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Întrebați care este amintirea preferată pe care o au împreună, cei doi au spus: ”Avem atât de multe peripeții transformate în momente perfecte, care ne-au rămas la suflet. Unul dintre noi a mers 300 de km cu taxiul iarna, de la Iași la Brașov, ca să ne vedem, fiindcă nu exista nicio altă opțiune atunci. Amintirea vie este îmbrățișarea de la destinație și minutul în care s-a oprit lumea în loc”.

Marius Moga a dezvăluit că de la partenera lui de viață a învâțat, printre altele, să fie mai sociabil. ”Bianca mă învață să fiu mai bun, mai sociabil și îmi place asta. Totodată, mă învață mereu că nu există varianta în care să mă dau bătut”, a afirmat artistul.

Bianca Lăpuște a explicat, la rândul ei, ce a învățat de la soțul ei. ”Marius m-a învățat că nu există frică şi că orice este posibil. Şi continui să rămân fascinată de Marius şi de modul lui atipic de a vedea lumea. Cred că partea creativă ne unește și petrecem mult timp printre idei”, a spus aceasta.

 

citește și...