Smiley, în juriul de la ‘Românii au talent’! Surprize mari în noul sezon al show-ului de la PRO TV

12.02.2021, 17:28
Smiley, în juriul de la 'Românii au talent'! Surprize mari în noul sezon al show-ului de la PRO TV

Noul sezon de la ‘Românii au talent’ vine cu schimbări majore! În ediția de vineri, 12 februarie, telespectatorii îl vor putea vedea la masa juriului pe Smiley, iubitul Ginei Pistol. Artistul va fi pe post de jurat în locul lui Andi Moisescu.

Sezonul acesta al show-ului de la PRO TV a fost filmat în condiții speciale, de pandemie, și tocmai de aceea producătorii au trebuit să adapteze și să reorganizeze totul din temelie. În plus, publicul va fi absent și înlocuit cu unul virtual.

Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu la ‘Românii au talent’

De asemenea, Andi Moisescu a fost înlocuit de nimeni altul decât carismaticul cântăreț Smiley. Într-un interviu pentru Click!, solistul a mărturisit că i-a fost dor să revină în televiziune.

‘Show complet cu prieteni la pachet. Momente de care îmi era foarte dor, oameni care mi-au lipsit, români de un talent incredibil, copii care mi-au dat speranţa într-un mâine fabulos, zile maraton care mi-au reamintit de ce îmi place acest proiect după atâtea sezoane. Sunt multe ore de lucru, multe numere care se succed, dar după fiecare mă simt mai viu ca niciodată!’, a dezvăluit Smiley, pentru Click!

Filmările de la ‘Românii au talent’ au avut loc în toamna lui 2020, atunci când Andi Moisescu a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Din acest motiv, locul lui a fost luat de Smiley.

‘La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, declara Andi Moisescu la vremea respectivă.

Smiley urmează să devină tătic

Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți pentru prima dată. În cel mult o lună, cei doi își vor putea strânge în brațe micuța. Artistul a mărturisit că face ultimele pregătiri înainte ca Gina Pistol să nască.

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, este însărcinată în opt luni și va naște la începutul lunii martie.

‘Sunt la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Vreau să o cunosc. O să aflăm luna asta data exactă când vine pe lume, mai durează o lună și un pic. De la o vreme toți îmi spun Smiley tăticul.

Abia aștept să o țin în brațe. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă’, a spus Smiley, în direct, la PRO TV.

citește și...