Carla’s Dreams, despre noua emisiune de la Pro TV. ”Nu eram sigur că vreau să fac acest proiect”

09.06.2021, 12:45
Carla's Dreams, despre noua emisiune de la Pro TV. ”Nu eram sigur că vreau să fac acest proiect”
Carla's Dreams, despre noua emisiune de la Pro TV. ”Nu eram sigur că vreau să fac acest proiect”

Carla’s Dreams face paerte din juriul unei noi emisiuni de la postul de televiziune Pro TV.

Carla’s Dreams face parte din juriul emisiunii “SuperStar România”, care va începe din toamnă, la Pro TV. Alături de acesta, din juriu mai fac parte Smiley, Marius Moga și Raluka.

Carla’s Dreams a vorbit, pentru click.ro, despre noul proiect în care este implicat la Pro TV. “Deocamdată mă simt bine la masa juraților de la SuperStar România. Acest format este o provocare pentru mine. Din păcate, nu mă cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din același domeniu, nu suntem amici sau cunoscuți. În ultimul an nu am făcut muzică, mă bucur că am făcut pauză. Nu am zis”Da” din prima atunci când am primit propunerea din partea Pro TV, pentru că nu eram sigur că vreau să fac acest proiect. Apoi m-au convins și iată-mă aici”, a spus artistul.

Ce au declarat ceilalți jurați de la emisiunea ”SuperStar România”

”SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă”, a declarat Raluka, citată de protv.ro.

Marius Moga a spus: “Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, Demoga Music. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, alături de Carla’s Dreams, Raluka și Smiley”.

”Spuneam de curând că mă pregătesc pentru o vară liniștită, acasă și în studio… apoi a venit propunerea pentru a face parte din gașca asta mișto de jurați de la SuperStar! Așa că planurile mele vor include și filmările pentru primul sezon. Noi tocmai am început și mă bucur să fiu iar alături de Marius, dar și să lucrez cu Raluka și Carla’s. A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”, a afirmat Smiley.

citește și...