Marius Crăciun, câștigătorul de la ”Ferma”, face dezvăluiri. Ce a scos la iveală despre relația cu Diana Belbiță

09.09.2020, 15:12
Marius Crăciun, câștigătorul de la ”Ferma”, face dezvăluiri. Ce a scos la iveală despre relația cu Diana Belbiță

Câștigătorul competiției ”Ferma. Un nou început” din 2019 și al marelui premiu de 50.000 euro, Marius Crăciun, a făcut dezvăluiri neașteptate despre foștii săi colegi de la emisiunea transmisă de Pro TV.

Datorită apropierii din timpul “Ferma. Un nou început”, Marius Crăciun și Diana Belbiță păreau că vor forma un cuplu, însă după încheierea competiției el a rămas în România, în timp ce ea a decis să plece în Canada, astfel că drumurile lor s-au separat definitiv.

Despre relația sa cu Diana Belbiță a făcut declarații Marius Crăciun la emisiunea “Ferma. În plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

Marius Crăciun a afirmat clar că încă o place pe Diana Belbiță ca om, dar a subliniat că între ei nu e nimic mai mult.

“Lumea mă întâlnește și mă întreabă: “ce face Belbiță? Mai ești cu ea?”. Stai puțin, dar eu ce fac?”, a spus câștigătorul de la ”ferma. Un nou început” la emisiunea lui Vali Bărbulescu, potrivit protv.ro.

Marius Crăciun a dezvăluit și ce a făcut cu banii câștigați în urma competiției de la Pro TV.

“Banii pe care i-am câștigat sunt într-un apartament în care locuiesc cu ai mei”, a spus acesta.

În ce relații a rămas cu foștii colegi

Marius Crăciun a mărturisit și în ce relații a rămas cu foștii săi colegi de la show-ul ”Ferma. Un nou început”. El a afirmat că dintre foștii concurenți, cei cu care nu a vorbit deloc sunt Brigitte și Florin Pastramă.

“De Diana mi-a fost cel mai dor, cu ea am păstrat legătura! Și cu Remus și cu tine! Nu am vorbit deloc cu Brigitte, cu Pastramă! În rest cred că am luat legătura cu toată lumea”, a afirmat Marius Crăciun.

Noul sezon al emisiunii ”Ferma. Orășeni vs Săteni”, prezentat de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, a început în data de 8 septembrie. Deja au avut loc două eliminări din competiție. Giulia Nahmany și Gabriel Toader au părăsit show-ul ”Ferma”.