Pe cine susține Diana Belbiță în finala ”Survivor România”. ”Nu o cunosc personal”

28.05.2020, 13:43
Pe cine susține Diana Belbiță în finala ”Survivor România”. ”Nu o cunosc personal”
Pe cine susține Diana Belbiță în finala ”Survivor România”. ”Nu o cunosc personal”

Luptătoarea Diana Belbiță, fostă concurentă la emisiunea ”Exatlon”, a dezvăluit pe cine susține pentru câștigarea competiției ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Diana Belbiță a fost concurentă la ”Exatlon” și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Sportiva a mărturisit că în finala concursului ”Survivor România” o susține pe cântăreața Elena Ionescu.

”Corect ar fi ca toți fanii Faimoșilor să susțină ultimul faimos rămas în competiție. Dacă ai fost odată fanul unui faimos, nu vei putea niciodată vota un războinic. Faimoșii votează Elena”, este mesajul transmis de Diana Belbiță înainte de finala concursului.

”Îmi este tare dragă”

Diana Belbiță a afirmat că Elena Ionescu îi este foarte dragă, deși cele două nu se cunosc personal. Sportiva a explicat că a susținut-o pe Elena Ionescu ori de câte ori aceasta a fst propusă pentru eliminarea din concurs.

”Nu o cunosc pe Elena personal, dar îmi este tare dragă. De aceea am și decis să o susțin de câte ori va fi nevoie. Am votat-o pe Elena de fiecare dată când a fost propusă spre eliminare și o voi face în continuare”, a declarat Diana Belbiță pentru wowbiz.ro.

 

Când are loc finala ”Survivor România”

Desemnarea câștigătorului de la concursul ”Survivor România” va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, când telespectatorii vor decide, prin vot, cine este concurentul care merită să fie ales învingător.

Cine s-a calificat în finala ”Survivor România”

Sâmbătă și duminică au avut loc cele două semifinale ale concursului ”Survivor România. În urma jocurilor de pe traseu, cel care s-a calificat în finală a fost Iancu Sterp. Elena Ionescu și Cezar Juratoni au ajuns în consiliu, pentru eliminare. În urma voturilor de la telespectatori, cea care s-a calificat în finală a fost Elena Ionescu, eliminat fiind Cezar Juratoni. Lola și Emanuel, din Echipa Războinicilor, sunt cei doi concurenți care erau calificați dinainte direct în finala competiției de la Kanal D.

citește și...