Cine sunt primi doi concurenți eliminați de la ”Ferma”. Nici bine nu au intrat în competiție că au și ieșit!

09.09.2020, 08:53
Cine sunt primi doi concurenți eliminați de la ”Ferma”. Nici bine nu au intrat în competiție că au și ieșit!
Cine sunt primi doi concurenți eliminați de la ”Ferma”. Nici bine nu au intrat în concurs că au și ieșit!

Prima ediție a noului sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, a adus cu ea și primele eliminări din concurs.

Sătenii au câștigat prima probă din competiție împotriva orășenilor la show-ul ”Ferma”.

Bucuria nu a fost de lungă durată, deoarece Mihaela Rădulescu a anunțat cele două echipe că trebuie să voteze verigile slabe din grupurile lor, urmând ca aceștia să părăsească concursul.

Cerința i-a luat pe nepregătite pe concurenți, iar de aici au pornit primele discuții și reproșuri dintre aceștia. Dacă la săteni situația a fost destul de clară de la început, iar toți l-au ales pe Gabriel Toader, în cazul orășenilor lupta a fost mai aprinsă, iar la final Giulia Nahmany a primit cele mai multe voturi din partea colegilor, relatează protv.ro.

Cei doi au părăsit competiția.

Ce au declarat concurenții eliminați

”Sincer, am fost surprinsă, pentru că știu ce fel de persoană sunt și nu mă așteptam, la așa ceva. Există o dezamăgire. Nu pot să-mi dau seama acum care este motivul real pentru care m-au votat cu adevărat în subconștientul lor, dar știu un singur lucru – că eu o verigă slabă nu sunt. Este foarte posibil să fi fost o amenințare”, a declarat Giulia Nahmany.

După ce s-a aflat despre eliminarea sa din competiție, Giulia Nahmany a transmis un mesaj și pe contul său de socializare.

”S-a încheiat primul episod din @fermaprotv. A fost foarte intens și foarte emoționant în același timp. Și credeți-mă pe cuvânt că această probă a fost extrem de grea. Și pe fond de oboseală și stres….well, nu mai trebuie să mai zic nimic. Deși am făcut față, sincer, nu m-am așteptat să fiu votată din prima, dar ferma este o provocare dură și acesta a fost primul meu pas în competiție. Din păcate, dreptatea nu mereu există ?”, a spus ea.

La rândul său, Gabi Toader a spus:

”De ce plângem dacă asta ați votat? Îmi pare rău că te-am votat, dar eu trebuie să plâng. Hai să nu fim falși. Hai, aprindeți-mi și o lumânare”.

De altfel, Gabi Toader, a reacționat dur în timpul transpoirtului către ”Ferma”, spre uimirea celorlalți concurenți.

Drumul a fost unul destul de dificil, iar la un moment dat Gabriel Toader s-a enervat din cauza fumului emanat de camioane și de lipsa aerului și a început să strige și să înjure spre surprinderea colegilor, cerând oprirea filmărilor.

”Nu pune mâna, ți-am zis! Puteți să mă dați afară, oprește filmarea!”, a țipat Toader.

citește și...