Marina Almășan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu. ”Am luptat ca o leoaică pentru sănătatea lui, deși știu că, în unele momente, poate chiar m-a urât”

02.05.2022, 15:26
Marina Almășan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu. ”Am luptat ca o leoaică pentru sănătatea lui, deși știu că, în unele momente, poate chiar m-a urât”
Marina Almășan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu. ”Am luptat ca o leoaică pentru sănătatea lui, deși știu că, în unele momente, poate chiar m-a urât”

Marina Almășan a făcut noi declarații despre regretatul artist Victor Socaciu, cel care i-a fost partener de viață timp de 16 ani și cu care are un băiat, Victoraș. ”Am luptat ca o leoaică pentru sănătatea lui, deși știu că, în unele momente, poate chiar m-a urât”, a mărturisit binecunoscuta prezentatopare de la Televiziunea Națională în cadrul unui interviu.

Marina Almășan a fost căsătorită cu regretatul artist Victor Socaciu timp de 16 ani. cei doi s-au separat în anul 2021. Din căsnicia celor doi a rezultat un fiu, Victoraș. Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a scris „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”, o carte dedicată fostului său partener de viață și care va fi lansată în data de 5 mai.

Marina Almășan a făcut câteva mărturisiri despre Victor Socaciu în c adrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. ”Cartea s-a născut din prăpastia în care m-a adus vestea neașteptată că omul alături de care am fost, la bine și la rău, preț de 16 ani, a plecat dintre noi. În toți acești ani – deși, supărată fiind, am refuzat să mai comunic cu el – eram în sufletul meu liniștită, știind că Victor este undeva, acolo, pe acest pământ… De carte m-am apucat imediat după ce fiul meu s-a întors de la înmormântarea tatălui său, întristat că nu a fost anunțat că acesta se afla în spital, pentru a-și putea lua rămas bun. Victor nu îi răspunsese la telefon în ultima vreme, însă fiul nostru nu s-a gândit nicio clipă că situația ar putea fi chiar atât de gravă…A aflat direct că “tata a murit””, a spus vedeta de la TVR.

Marina Almășan, noi dezvăluiri despre Victor Socaciu. ” Eu știu bine care era starea sănătății lui Victor și știu că, având de a face cu un om încăpățânat, nu era deloc ușor să-i impui restricții”

 

Marina Almășan a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Victor Socaciu: ”Eu știu bine care era starea sănătății lui Victor și știu că, având de a face cu un om încăpățânat, nu era deloc ușor să-i impui restricții… Dar mi-am asumat acest rol de Sisif; după operația de transplant, profesorul Lucan mi-a spus verde-n față că numai de mine depinde dacă Victor va mai trăi un an, 10, 20 sau chiar mai mulți. Am luptat ca o leoaică pentru sănătatea lui, deși știu că, în unele momente, poate chiar m-a urât. Poate de aceea a “cochetat”, pe furiș, cu persoane care i-au fluturat pe la nas “libertatea” și care i-au generat, într-o primă fază, moartea familiei, iar apoi poate chiar …propria moarte”, a explicat Marina Almășan.


Întrebată care este ultima amintire cu Victor Socaciu care a marcat-o, aceasta a dezvăluit: ”Martie, 2012…Când am ieșit de la Notar, după ce am divorțat în mare taină, ca să nu-i afectăm imaginea de politician, mi-a strâns mâna în a lui și mi-a șoptit: “Să nu arunci niciodată ceasul iubirii…”. Se referea la ceasul acela argintiu, de birou, care apare pe coperta cărții și a cărui poveste am istorisit-o în paginile acesteia. Și mai este ”Ceasul iubirii” și titlul unuia dintre cele mai frumoase cântece ale lui Victor. Care, iată, a devenit și titlu de carte…”.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit în data de 27 decembrie 2021.  Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.Victor Socaciu  a fost condus pe ultimul drum joi, 30 decembrie 2021. Familia i-a respectat ultima dorință și a fost înmormântat, așa cum și-a dorit, la Cornu, în județul Prahova

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.

citește și...