Marina Almășan, noi declarații după înmormântarea lui Victor Socaciu. ”Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii”

01.01.2022, 12:59
Marina Almășan, noi declarații după înmormântarea lui Victor Socaciu. ”Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii”
Ce dezvăluiri a făcut Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu. ”Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii”

Vedeta de la TVR Marina Almășan a făcut declarații după înmormântarea regretatului artist folk Victor Socaciu, cu care a fost căsătorită și are un copil. Aceasta a declarat că cei trei copiii ai artistului și-ar fi dorit să fie înmormântat la Cimitrul Bellu, în Capitală. ”Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Victor Socaciu a fost înmormântat la Cornu, în județul Prahova.

Marina Almășan, cea care a fost una dintre soțiile artistului, a declarat, într-un inteervu pentru Antena Stars, că cei trei copiii ai cântărețului și-ar fi dorit să fie înmormântat la Cimitrul Bellu, în Capitală.

Marina Almășan, noi declarații după înmormântarea lui Victor Socaciu.”Nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni”

„Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă. Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu. (…) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu”, a declarat Marina Almășan, potrivit spynews.ro.

„Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări, pentru ca cei care-i apreciază muzica să poată ajunge să-i pună o floare la cimitir și pentru ca cei trei copii ai lui, care locuiesc toți în București, să poată să treacă pe la mormântul tatălui lor atunci când au momente grele în viață și când consideră necesar să petreacă câteva clipe la căpătâiul celui pe care l-au iubit. Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii și i-a plăcut să fie în mijlocul lor, deci nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni”, a mai spus aceasta.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie 2021. Din câte se pare, Victor Socaciu se afla în spital de mai multe săptămâni, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Victor Socaciu a avut COVID-19 în aprilie, când a fost internat. Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.

Marți, 28 decembrie 2021, trupul neînsuflețit al celui care a fost artistul Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului, acolo unde toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat i-au adus un ultim omagiu. Miercuri, 29 decembrie,  sicriul cu trupul său neînsuflețit a fost depus la Camera Deputaţilor, având în vedere cariera sa în politică. De asemenea, familia i-a respectat ultima dorință și a fost înmormântat, așa cum și-a dorit, la Cornu, în județul Prahova.Victor Socaciu  a fost condus pe ultimul drum joi, 30 decembrie 2021.

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.
În plan personal, Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori. Din primele trei căsătorii au rezultat trei copii: Iulia, dn căsătoria cu Doina; Alessia Ana-Maria, din mariajul cu Cornelia Pavlovici; și Victoraș, din căsnicia cu realizatoarea TV Marina Almășan. Ultima soție a lui Victor Socaciu a fost Brândușa Simion, impresara lui.
citește și...