Marina Almășan, după moartea lui Victor Socaciu. ”Nu știu dacă mă duc la înmormântare. Așa urât s-a terminat totul”

28.12.2021, 11:46
Marina Almășan, după moartea lui Victor Socaciu. ”Nu știu dacă mă duc la înmormântare. Așa urât s-a terminat totul”
Marina Almășan, după moartea lui Victor Socaciu. ”Nu știu dacă mă duc la înmormântare. Așa urât s-a terminat totul”

Prezentatoarea de televiziune Marina Almășan a făcut declarații după dispariția celebrului artist Victor Socaciu, cel cu care a fost căsătorită și împreună cu care a avut un băiat. ”Nu știu dacă mă duc la înmormântare. Așa urât s-a terminat totul”, a mărturisit moderatoarea de la televiziunea Națională.

Marina Almășan a mărturisit că nu știe dacă va merge la înmormântarea lui Victor Socaciu, cu care a fost căsătorită cu ani în urmă. Vedeta a spus că fiul lor, Victor, va fi prezent la ceremonie.

”M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anunțat de una dintre fiicele sale. E derutat, chiar dacă nu mai țineau legătura… Totuși, gândul că ți-ai pierdut unul dintre părinți te afectează. Eu nu am mai vorbit cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea. Victor s-a distanțat de el din cauza acelei femei, dar au mai vorbit, uneori.Personal, nu știu dacă mă duc la înmormântare, sunt într-o cumpână… m-am sfătuit cu George (n.r. Cornu). Am fost și 16 ani împreuna, dar am avut totuși diferențe… Așa urât s-a terminat totul… Victor va merge la înmormântare”, a declarat Marina Almășan pentru playtech.ro.

Marina Almășan, după moartea lui Victor Socaciu. ”Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui”

Marina Almășan a declarat, pentru click.ro, că dorința fostului ei soț era să fie înmormântat la Cornu, damilia lui fiind cea care se va ocupa de toate cele necesare pentru înormântare.

”Familia lui se va ocupa de tot. Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță fiicele lui îi vor respecta dorința. Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de repaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară… De dinaintea transplantului au început problemele. Transplantul a fost șansa la o viață normală, altfel fără el ar fi fost condamnat la o viață de chin, cu dializă de 3 ori pe zi. Nu știu cum s-a mai descurcat și câtă grijă a avut de el după ce ne-am despărțit. Îl voi susține pe Victor Jr.”, a spus aceasta.

Marina Almășan, după moartea lui Victor Socaciu.  ”Pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă”

Marina Almășan a vorbit despre relația sa cu fostul soț, Victor Socaciu, la Antena Stars. Prezentatoarea TV a povestit că a trecut prin momente cumplite atunci când s-a despărțit de artist. ”Eu mărturisesc că am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă, n-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult, eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el”, a dezvăluit aceasta, potrivit spynews.ro.

”Din păcate, mult mai lovită e familia sa actuală și bineînțeles nu pot să nu mă gândesc ce e în sufletul fiului meu care și-a pierdut părintele, până la urmă, dincolo de toată furtuna care a fost în ultimii ani dintre noi. Fiul meu m-a sunat înainte de a fi apărut știrea pe televiziune, m-a luat prin surprindere și mi-a zis că tatăl lui nu mai este, am fost șocată să aud, deși știam de problemele de sănătate ale lui Victor, eram la curent cu ultimele întâmplări nefericite din viața lui din punct de vedere al sănătății, l-am simțit emoționant pe fiul meu și mi-am dat seama ce înseamnă pentru un om să-și piardă o parte din rădăcini”, a completat vedeta.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie 2021.Din câte se pare, Victor Socaciu se afla în spital de aproximativ o lună, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Victor Socaciu a avut COVID-19 în aprilie, când a fost internat. Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați marți, 28 decembrie, de la ora 10,00 în foaierul Sălii Palatului!”, a anunțat Ana-Maria Socaciu, fiica artistului, în mediul online.

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.În plan personal, Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori. Din primele trei căsătorii au rezultat trei copii: Iulia, dn căsătoria cu Doina; Alessia Ana-Maria, din mariajul cu Cornelia Pavlovici; și Victoraș, din căsnicia cu realizatoarea TV Marina Almășan. Ultima soție a lu Victor Socaciu a fost Brândușa Simion, impresara lui.
citește și...