Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. ”Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”

23.11.2022, 12:06
Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. ”Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”
Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Mariana Moculescu, în vârstă de 54 de ani, a anunțat că și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Aceasta speră să aibă câștigur foarte mari cu pozele pe care le postează. ”Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”, a declarat mariana Moculescu la postul de televiziune Antena Stars.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România. De curând, Mariana Moculescu dezvăluia că este din nou într-o relație. Aceasta spunea că are un nou iubit, un bărbat cu multe afaceri, care provine dintr-o familie bogată. La scurt timp, aceasta a anunțat că s-a separat de bărbatul respectiv.

De curând, Mariana Moculescu a fost evacuată din casa în care locuia și a fost nevoită să se mute. La postul de televiziune Antena Stars, Mariana Moculescu a dezvăluit că cel care a ajutat-o cu bani pentru a se putea muta a fost nimeni altul decât fostul ei soț, compozitorul Horia Moculescu. Acum, pentru a-și îmbunătăți câștigurile, Mariana Moculescu și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Aceasta a dezvălut, pentru click.ro, ce sumă vor trebui să plătească clienții ei pe abonament: „Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi ”adult””.

Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. ”De ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”

„Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a declarat Mariana Moculescu la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Cu vremurile astea știi cum este… Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri… destul de mult, vreo 2000 de euro așa. (…) Eu sper să fac trei milioane de dolari, să fiu peste Larisa Drăgulescu”, a adăugat aceasta.

citește și...