Cine a ajutat-o cu bani pe Mariana Moculescu după ce a fost evacuată din casă. ”Am rămas mască! A percutat din prima”

09.10.2022, 16:59
Cine a ajutat-o cu bani pe Mariana Moculescu după ce a fost evacuată din casă. ”Am rămas mască! A percutat din prima”
Cine a ajutat-o cu bani pe Mariana Moculescu după ce a fost evacuată din casă

Mariana Moculescu, în vâstă de 54 de ani, a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută. Aceasta a fost evacuată din casa în care locuia și a fost nevoită să se mute cu chirie. Mariana Moculescu a dezvăluit, la postul dee televiziune Antena Stars, cine a ajutat-o cu bani pentru a putea să se mute. ”Am rămas mască! A percutat din prima”, a explicat ea.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România. De curând, Mariana Moculescu dezvăluia că este din nou într-o relație. Aceasta spunea că are un nou iubit, un bărbat cu multe afaceri, care provine dintr-o familie bogată. La scurt timp, aceasta a anunțat că s-a separat de bărbatul respectiv.

De curând, Mariana Moculescu a fost evacuată din casa în care locuia și a fost nevoită să se mute. La postul de televiziune Antena Stras, Mariana Moculescu a dezvăluit că cel care a ajutat-o cu bani pentu a se putea muta a fost nimeni altul decât fostul ei soț, compozitorul Horia Moculescu.

Cine a ajutat-o cu bani pe Mariana Moculescu după ce a fost evacuată din casă. ”Mi-a trimis imediat bani de chirie plus garanţia, adică 600 de euro”

“Preţurile chiriilor sunt foarte mari în Bucureşti, mai ales în centrul Bucureştiului sunt groaznic de mari! Şi am început să mă rog de prietenii mei, de cunoştinţele mele, bărbaţi cu bani, cu afaceri. Şi în ultimă instanţă am apelat, pentru prima oară în viaţa mea, să mă împrumut de bani la Horia. Care a percutat, vreau să îţi spun că am rămas mască! A percutat din prima. Mi-a trimis imediat bani de chirie plus garanţia, adică 600 de euro. Şi va trebui să îi dau înapoi începând de săptămâna asta. Dar ideea este că a fost foarte drăguţ omul la cei 86 de ani ai lui”, a detaliat Mariana Moculescu, potrivit spynews.ro.

”Adică ne-am împăcat, în sensul că: ”foarte frumos gestul lui!”. Cavaleresc aşa şi de gentleman… Mi-a venit în minte, aşa. Deci în viaţa mea nu am apelat (n .r .: la el ) şi am avut multe momente grele în viaţa. Niciodată nu i-am cerut ceva lui Horia! El a sărit imediat să mă ajute! A zis: ‘”Pentru că eşti mama Nidiei””, a adăugat Mariana Moculescu.

citește și...