Ce s-a ales de Mariana Moculescu, după ce s-a mutat în Italia. Cu cine a ajuns să aibă o relație

27.10.2020, 21:41
Ce s-a ales de Mariana Moculescu, după ce s-a mutat în Italia. Cu cine a ajuns să aibă o relație
Ce s-a ales de Mariana Moculescu, după ce s-a mutat în Italia. Cu cine a ajuns să aibă o relație

Mariana Moculescu, fosta soție a a celebrului compozitor Horia Moculescu, a dispărut de ani de zile din lumina reflectoarelor. După divorț, femeia a avut mai relații intens mediatizate, însă de ceva timp s-a stabilit în Toscana, Italia.

Mariana Moculescu trăiește de câțiva ani în Italia, acolo unde pare că și-a întâlnit sufletul pereche. Ea are o relație cu italianul Massimiliano, bărbatul despre care este convinsă că este bărbatul vieții sale.

Din nefericire, acesta este încă însurat, dar Mariana Moculescu pare să nu fie deranjată de acest aspect. Potrivit Click!, italianul ar fi în plin proces de divorț cu actuala soție, așa că fosta nevastă a lui Horia Moculescu se poate declara norocoasă.

Mariana Moculescu s-a mutat definitiv în Italia

‘Am rezidență italiană la adresa casei lui Massimiliano și după ce va divorța anul acesta vom mai vedea ce idei ne mai vin’, a mărturisit vedeta, pentru Click.ro.

‘În această perioadă de carantină, eu și Massimiliano am fost opriți de carabinieri și pedepsiți cu 387 de euro amendă pentru fiecare dintre noi. Nu am avut un motiv plauzibil legal de a ne plimba puțin cu mașina. În carantină, m-am plictisit foarte mult. Drept urmare, am făcut gimnastică zilnic, m-am bronzat pe balcon, am ascultat muzică și am ascultat sfaturile psihologilor pentru această perioadă’, a mai spus Mariana Moculescu.

A fost denunțată de iubitul actual

Mariana Moculescu și Massimo au o relație cu năbădăi. În urmă cu un an, italianul a dat-o pe mâna Poliției pe brunetă.

Mariana Moculescu a povestit că fost denunțată la Poliție chiar de actualul ei partener. Bruneta povestea șocată că italianul locuia cu ea în aceeași casă și se comporta normal.

‘Am fost denunțată de Lorenzini Massimiliano din iunie 2018. Am fost căutata de Carabinierii din Montemurlo acum 2 saptamani și mi-au adus la cunoștință că voi fi anchetată penal pentru că am o Procură de la Republica Italiana. În tot acest timp, am locuit în casa acestuia, facandu-mi rezidența la adresa sa, am petrecut Revelionul și Paștele cu sora și cumnatul său și, de fapt, eu eram denunțată’, spunea Mariana Moculescu, la finalul lui 2019.

A divorțat de Horia în urmă cu 20 de ani

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au războit ani de zile prin tribunale și au împreună o fiică de 30 de ani.

‘Cu Horia Moculescu m-am întâlnit în ianuarie 1986. A fost un coup de foudre din prima secundă când ne-am văzut. Eu, tânără aspirantă la un rang de cântăreață de muzica pop, și el compozitorul minunat, cel ce mă putea înălța la cer’, dezvăluia acum ceva timp Mariana Moculescu.

citește și...