Mariana Moculescu și-a găsit iubit. ”Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată”

08.08.2022, 11:49
Mariana Moculescu și-a găsit iubit. ”Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată”
Mariana Moculescu și-a găsit iubit

Mariana Moculescu, în vâstă de 54 de ani, și-a găsit iubit. Fosta parteneră de viață a compozitorului Horia Moculescu a dat detalii despre noul său iubt, dezvăluit că acesta stă foarte bine din punct de vedere financiar. ”Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată”, a declarat Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

Mariana Moculescu este din nou într-o relație. Aceasta a dezvăluit că are un nou iubit, un bărbat cu multe afacei, care provine dintr-o familie bogată.

Mariana Moculescu și-a găsit iubit. ”Am început să mă gândesc la el și să mă atragă”

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată. De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a declarat Mariana Moculescu, potrivit click.ro.


”Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (…) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a mai spus aceasta.

citește și...