Mariana Moculescu, declarație emoționantă despre Horia Moculescu. ”Este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ”

26.10.2022, 13:17
Mariana Moculescu, declarație emoționantă despre Horia Moculescu. ”Este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ”
Mariana Moculescu, declarație emoționantă despre Horia Moculescu

Mariana Moculescu, în vâstă de 54 de ani, a făcut declarați emoționante despre fostul său soț, celebrul compozitor Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani, împreună cu care are o fată pe nume Nidia. ”Este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ”, a spus Mariana Moculescu despre cel care i-a fost partener de viață.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România. De curând, Mariana Moculescu dezvăluia că este din nou într-o relație. Aceasta spunea că are un nou iubit, un bărbat cu multe afaceri, care provine dintr-o familie bogată. La scurt timp, aceasta a anunțat că s-a separat de bărbatul respectiv.

De curând, Mariana Moculescu a fost evacuată din casa în care locuia și a fost nevoită să se mute. La postul de televiziune Antena Stars, Mariana Moculescu a dezvăluit că cel care a ajutat-o cu bani pentru a se putea muta a fost nimeni altul decât fostul ei soț, compozitorul Horia Moculescu. Mariana Moculescu a făcut declarații despre cel care i-a fost soț în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Mariana Moculescu, declarație emoționantă despre Horia Moculescu. ”El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem”

”Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie “Ana Aslan”, la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări. A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa”, a explicat Mariana Moculerscu pentru sursa mai sus-menționată.

”Mai știu și că Horia are picioarele slăbite. Îl dor foarte tare de aceea merge și greu pe stradă plus că urcă scările la fel de greu. Nidia are mare grija de el, îl iubește enorm. Horia este un bărbat prețios! Îți dai seama ce ne-am face fără el. El ține casa singur…o casă mare de 140 metri pătrați. Horia este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ. Țin foarte mult la Horia. Noi două îl avem doar pe Horia. El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem. Nici nu vreau să mă gândesc la alte lucrurile mai rele care i se pot întâmpla”, a adăugat fosta soție a lui Horia Moculescu.

citește și...