Maria Constantin și-a ales nașii de nuntă. ”Ei sunt prietenii noștri”

31.10.2022, 15:20
Maria Constantin și-a ales nașii de nuntă. ”Ei sunt prietenii noștri”
Maria Constantin și-a ales nașii de nuntă

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, se pregătește de nunta cu Robert Stoica, actualul său partener de viață. Artista a dezvăluit că deja a ale nașii de nuntă. ”Ei sunt prietenii noștri. Noi nu am stabilit absolut nimic, nici biserica, unde va avea loc evenimentul”, a declarat interprteta de folclor.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie.

Într-un interviu pentru revista Vva, Maria Constantin a dat detali despre evenmentul important care urmează să aibă loc în viața sa și a actualului e partener de viață.

Maria Constantin și-a ales nașii de nuntă. ”O să facem și cununia civilă și cununia religioasă într-o altă zi”

”Nașii am spus că vor fi Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem. Ei sunt prietenii noștri. Noi nu am stabilit absolut nimic, nici biserica, unde va avea loc evenimentul. Pentru că noi oricum o să facem și cununia civilă și cununia religioasă într-o altă zi, separat de ziua în care dăm petrecerea”, a declarat Maria Constantin.

”Și atunci când vom stabili petrecerea, unde vor veni toți invitații, va fi strict în ziua aceea doar petrecere. Petrecere și atât. Pentru că eu nu vreau să mă trezesc cu noaptea în cap de la ora 4 dimineața să mă machiez și să îmi aranjez părul și să rezist până la ora 7 dimineața. Și nu ai cum să reziști, așa că atunci nu vreau să fiu mireasa eroină, să fiu pe relax, să fie cel mai tare party din viața mea. Și cununia civilă și cea religioasă vor avea loc într-o zi oarecare, într-o zi în care vom merge doar noi cu nașii, fără părinți, fără absolut nimic. Va fi așa, doar pentru noi și atât. În rest, la party ne vedem cu toată lumea”, a mai spus vedeta.

citește și...