Maria Constantin se pregătește de nuntă. ”Rochia de mireasă este stabilită”

08.03.2022, 17:07
Maria Constantin se pregătește de nuntă. ”Rochia de mireasă este stabilită”
Maria Constantin se pregătește de nuntă. ”Rochia de mireasă este stabilită”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Robert Stoica. Artista și-a găsit fericirea alături de acesta, uiar cei doi se pregătesc acum de nuntă. Despre eveniment a dat artista mai multe detalii. ”Rochia de mireasă este stabilită”, a dezvăluit interpreta de folclor.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Maria Constantin și actualul său partener au planuri mari. Cei doi se pregătesc de nuntă. Artista a dat detalii despre evenimentul respectiv pentru click.ro.

Maria Constantin se pregătește de nuntă. ” Lasă că sunt altele la a cincea și tot se despart. Dar la mine, va fi ultima”

Maria Constantin a dezvăluit că ea și Robert Stoica vor face nuntă anul viitor: ”Ne gândisem să facem nunta anul acesta, dar nu se poate, pentru că face fratele meu nunta. Erau prea multe nunți, era aglomerație mare. Plus că trebuie să vină toți artiștii, așa că vom face joia, nu sâmbăta sau duminica. O vom face la anul, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii septembrie”.

”Sunt la a treia nuntă. așa e! Lasă că sunt altele la a cincea și tot se despart. Dar la mine, va fi ultima. Mi-am promis solem și am luat decizia asta chiar înainte să mă mărit a treia oară. M-am marturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!”, a adăugat vedeta.


Artista știe și ce rochie de mireasă va purta: ”Rochia de mireasă este stabilită. Am modelul. Se ocupă prietenul meu Florin Burescu. Va fi o rochie frumoasă, simplă, super drăguță, mai mult nu vă spun. Eu am fost mireasă deja de două ori, am avut toate modelele de rochii, și sirenă, și prințesă. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei”.

citește și...