Maria Constantin se confesează. ”Au fost mult momente când am picat psihic”

17.05.2022, 14:47
Maria Constantin se confesează. ”Au fost mult momente când am picat psihic”
Maria Constantin se confesează. ”Au fost mult momente când am picat psihic”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vâstă de 35 de ani,  a făcut confesiuni. Aceasta a mărturisit că a recurs la transformări de ordin estetic și din cauza problemelor pe care le-a avut în trecut, când starea sa nu era una tocmai bună și simțea nevoia să își facă ceva. ”Au fost mult momente când am picat psihic”, a declarat interpreta de folclor.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Maria Constantin a vorbit despre transforrmările de odin estetic prin care a trecut, mărturisind că a recurs la aceste schimbări în momentele în care starea sa nu era una tocmai bună.

Maria Constantin se confesează. ”Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva”

„Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face! Au fost mult momente când am picat psihic! Eu cred că important este că am putut să le depășesc”, a declarat Maria Constantin pentu click.ro.


”Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă! Și, mai ales, dacă acum îmi este super bine, sunt fericită, am toată familia lângă mine, am copilul, îl am pe Robert! Decât sănătoasă îmi mai doresc să fiu, în rest chiar nu-mi mai doresc altceva! Sunt mulțumită așa!”, a adăugat cântăreața de muzică populară.

citește și...