Maria Constantin nu va respecta tradițiile la nunta sa. ”Lucrurile astea mi se par o pierdere de timp”

05.10.2022, 17:00
Maria Constantin nu va respecta tradițiile la nunta sa. ”Lucrurile astea mi se par o pierdere de timp”
Maria Constantin nu va respecta tradițiile la nunta sa.

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Artista a dezvăluit  că nu intenționează să respecte tradițiile la nunta sa. ”Nu respect tradițiile, pentru că eu consider că trebuie cumva să fie o petrecere la care lumea să se simtă bine, iar lucrurile astea mi se par o pierdere de timp”, a spus artista.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie. despre cum va fi nunta sa cu Robert Stoica a oferit amănunte Maria Constantin pentru impact.ro. Artista și partenerul ei nu vor avea o nuntă tradțională. În plus, invitații vor trebui să respecte un dress code.

Maria Constantin nu va respecta tradițiile la nunta sa. ”Nu le-am respectat nici la celelalte două nunți”

“Știm că la anul va fi nunta, în luna iulie, în cursul săptămânii, white party, garden party, deci va fi pe relaxare mai mult, pentru rochia de mireasă știu modelul, toată lumea o să vină îmbrăcată în alb”, a declarat Maria Constantin pentru sursa citată anterior.

“Nu voi respecta nicio tradiție, nu le-am respectat nici la celelalte două nunți. Nu respect tradițiile, pentru că eu consider că trebuie cumva să fie o petrecere la care lumea să se simtă bine, iar lucrurile astea mi se par o pierdere de timp. Și mai ales că nu fac nunta la Vâlcea la mine, unde într-adevăr încă se mai păstrează tradițiile și e un lucru foarte frumos, dar în București e aproape imposibil de realizat acest lucru și nunta va avea loc în București”, a adăugat interpreta de muzică populară.

citește și...