Maria Constantin nu-și mai poate accesa contul de Facebook. ”Așa lume rea?”

07.07.2021, 14:39
Maria Constantin nu-și mai poate accesa contul de Facebook. ”Așa lume rea?”
Maria Constantin nu-și mai poate accesa contul de Facebook. ”Așa lume rea?”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin și-a anunțat fanii de pe Instagram că nu-și mai poate accesa contul de Facebook. Cântăreața s-a alăturat vedetelor care au ajuns victimele hackerilor. Pe contul său de Instagram, artista a făcut apel apel către internauți, rugându-i să raporteze contul fals.

Maria Constantin a căzut victima hackerilor. Aceasta a rămas fără pagina sa de Facebook.

Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe contul său de Instagram.

Maria Constantin nu-și mai poate accesa contul de Facebook. ”Se pare că în ziua de azi se poate fura identitatea foarte ușor”

”Oare așa lume rea? Se pare ca in ziua de azi se poate fura identitatea foarte ușor!”, a scris Maria Constantin pe Instagram.

”Pe lângă faptul că acești oameni mi-au făcut raport la profilul meu de Facebook și momentan nu îl mai pot accesa, mai și crează conturi false cu identitatea mea! Dați și voi raport pe Facebook la acest profil!!!!”, a adăugat vedeta.

Maria Constantin se iubește cu Robert Stoica

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.  Maria Constantin și Robert Stoica au făcut declarații despre relația lor la o emisiune TV. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație.

”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin. ”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...