Maria Constantin, noi detalii despre nunta cu iubitul ei. ”Va fi în cursul săptămânii, nu în weekend”

09.05.2022, 15:54
Maria Constantin, noi detalii despre nunta cu iubitul ei. ”Va fi în cursul săptămânii, nu în weekend”
Maria Constantin, noi detalii despre nunta cu Iubitul ei. ”Va fi în cursul săptămânii, nu în weekend”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vâstă de 35 de ani, a dat noi detalii despre nunta cu cel care îi este iubit, Robert Stoica. ”Vom stabili cu câteva luni înainte și va fi în cursul săptămânii, nu în weekend”, a declarat interpreta de folclor la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Maria Constantin și actualul său partener au planuri mari. Cei doi se pregătesc de nuntă. Despre evenimentul care va avea loc anul viitor a dat detalii artista la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Maria Constantin, noi detalii despre nunta cu iubitul ei. ”Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru”

”Nunta va fi la anul, dar nu știm când, pentru că momentan nu am stabilit și vom stabili cu câteva luni înainte și va fi în cursul săptămânii, nu în weekend. Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru. Eu sunt olteancă, iar acolo se fac nunți cu 500-600 de persoane, chiar și 1000”, a declarat Maria Constantin, notează spynews.ro.


Artista a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică: ”Eu îmi doresc încă un copil, dar important este ce vrea Dumnezeu, că aceste lucruri depind strict de El. Este bine-venit oricând, dar mai așteptăm totuși până facem nunta”.

citește și...