Maria Constantin, noi detalii despre nuntă. Ce artiști cheamă la eveniment

02.07.2022, 17:01
Maria Constantin, noi detalii despre nuntă. Ce artiști cheamă la eveniment
Maria Constantin, noi detalii despre nuntă. Ce artiști cheamă la eveniment

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a dat noi detalii despre nunta sa cu Robert Stoica, cel cu care formează un cuplu de câțiva ani. Artista a dezvăluit când plănuiește că va avea loc evenimentul, dar a spus și ce artiști și-ar dori să invite pentru a întreține atmosfera la nunta sa.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

 

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie.  Despre nunta lor a dat artista detalii pentru impact.ro.

Maria Constantin, noi detalii despre nuntă. ”Ne dorim foarte tare să vină Adrian Minune”

”Eu și Robert ne-am cunoscut la un eveniment, ne-am văzut, ne-am plăcut, ne-am luat, cam așa. Suntem împreună de 2 ani și jumătate. Nu a fost și nici nu trebuie să fie o cerere în căsătorie, la noi este relația atât de sudată, încât și dacă m-a cerut și dacă nu m-a cerut, este fix același lucru, pentru că noi tot luați suntem”, a declarat Maria Constantin pentru sursa mai sus-menționată.

”Nu știu dacă o să am timp să cânt la nunta mea. O să chem toți prietenii și cum prietenii sunt mulți… Ne dorim foarte tare să vină Adrian Minune, care oricum va fi prezent pentru că este și prietenul nostru de familie, îmi doresc să vină Viorica de la Clejani pe care o iubesc, e sufletul meu, mi se pare cea mai tare, o să vină colegi de-ai mei. Important este că vor fi oameni cu care suntem pe aceeași lungime de undă. La anul va fi nunta, pentru că anul acesta am foarte multe evenimente, încât nici nu știu cum o să le onorez pe toate”, a completat interpreta de muzică populară.

 

citește și...