Maria Constantin, detalii despre relația cu actualul iubit. ”Eu am luat inițiativă…”

23.03.2021, 11:28
Maria Constantin, detalii despre relația cu actualul iubit. ”Eu am luat inițiativă...”
Maria Constantin, detalii despre relația cu actualul iubit. ”Eu am luat inițiativă...”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiative în relația cu actualul ei e iubit, Robert Stoica.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi au fost invitați la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune kanal D, unde au făcut declarații despre relația lor. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație. ”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine.. Eu am luat inițiativă…Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile…Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin, potrivit wowbiz.ro.

”La un eveniment și de acolo a început totul. am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori și are un copil

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată.  Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal.  Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a mărturisit că și-ar dori să devină din nou mămică. Vedeta afirmă că dintotdeauna a vrut să aibă o familie cu mulți copii. La emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, cântăreața de muzică populară Maria Constantin a dezvăluit că și-a dorit de când era adolescentă să aibă o familie numeroasă, cu muți băieți, care să-i umple casa cu ocazia sărbătorilor.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a declarat vedeta, citată de Antena Stars.

citește și...