Maria Constantin, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”S-au așezat lucrurile și în viața mea”

30.08.2021, 12:41
Maria Constantin, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”S-au așezat lucrurile și în viața mea”
Maria Constantin, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”S-au așezat lucrurile și în viața mea”

Interpreta de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. ”S-au așezat lucrurile și în viața mea”, a declarat artista. Maria  Constantin este mama unui băiat, Codruț, rezultat din primul mariaj pe care cântăreața l-a avut cu Ciprian Tapotă.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Vedeta a vorbit, la Antena Stars, despre posibilitatea de a deveni din nou mămică.

Maria Constantin, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Vedem, ce o vrea Dumnezeu”

Maria Constantin nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

”Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (n.r. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu. Important este că sunt foarte bine, s-au așezat lucrurile și în viața mea când nu mă așteptam”, a declarat aceasta.

Ce au declarat Maria Constantin și Robert Stoica despre relația lor

 

Maria Constantin și Robert Stoica au făcut declarații despre relația lor la o emisiune TV. Maria Constantin a mărturisit că ea a fost cea care a luat inițiativa în relație. ”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

”La un eveniment și de acolo a început totul. Am avut emoții, dar am avut noroc că a venit și din partea ei. Deocamdată nu este inelul de logodnă.. Mai avem timp…”, a completat Robert, iubitul Mariei Constantin.

citește și...