Maria Constantin dă detalii despre nuntă. ”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec”

31.05.2022, 15:18
Maria Constantin dă detalii despre nuntă. ”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec”
Maria Constantin dă detalii despre nuntă. ”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, a dat noi detalii despere nunta sa cu Robert Stoica, care îi este iubit de ceva vreme. ”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec”, a dezvăluit interpreta de muzică populară. Artista a mai fost căsătorită de două ori.

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. În anul 2020, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de căsătorie. Maria Constantin a dat detalii despre eveniment la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Maria Constantin dă detalii despre nuntă. ”Vrem să facem o petrecere garden party, pentru că se întâmplă ca nunțile să se rupă în două”

”Majoritatea inelelor le am primite de la iubitul meu. Nu a fost o cerere în căsătorie, dar sunt de la el. Nu prea țin eu la lucrurile astea. Nu am stabilit data încă, pentru vrem să facem o petrecere garden party, pentru că se întâmplă ca nunțile să se rupă în două. Fumătorii afară, iar nefumătorii în interior. Trebuie să găsim o locație care să fie în aer liber și mai trebuie să ținem cont și de alte aspecte. Surorile noastre ambele sunt în Italia și cumva trebuie să ținem cont și de concediile lor de atunci”, a spus Maria Constantin, citată de spynews.ro.

”Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cântec. La anul va fi. Ne-am uitat la câteva locații, nu am mers acolo, dar ne-am uitat așa ca și idee și trebuie să prindem puțin timp liber ca să putem merge. Vrem în București, pentru că avem mai mulți prieteni aici și ne-ar fi nouă mult mai simplu”, a adăugat cântărreața.

citește și...