Maria Chițu, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mă supără că ne-am rupt unii de alții”

06.06.2021, 10:59
Maria Chițu, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mă supără că ne-am rupt unii de alții”
Maria Chițu, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Mă supără că ne-am rupt unii de alții”

Maria Chițu din echipa Războinicilor este propusă pentru eliminare la ”Survivor România”.

Echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, a pierdut și al doilea loc de imunitate. Concurenta propusă spre eliminare este Maria Chițu. Acesta este nominalizată pentru eliminare alături de Adelina Damian.

Maria Chițu a făcut declareații după ce a aflat că este propusă pentru eliminarea din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. „Nu mă supără că sunt nominalizată, cât mă supără că ne-am rupt unii de alții, cât mă supără părerile colegilor mei, cât mă supără că m-am lăsat afectată, deoarece m-am atașat prea mult de oamenii din echipa asta. Mi-aș fi dorit să fiu mai inteligentă și să pun mai puțin suflet aici la Survivor, altfel nu s-ar fi ajuns la discuțiile astea, nu s-ar fi creat așteptări din partea mea și nu s-ar fi ajuns la a fi dezamăgită”, a declarat Maria Chițu, citată de wowbiz.ro.

Maria Chițu: ”Nu am fost susținută așa cum eram odată”


După ce echipa Războinicilor a pierdut al doilea joc de imunitate, Maria Chițu a comentat despre faptul că nu mai are performanțele sportive pe care le avea înainte.

„Sunt dezamăgită de mine pentru că am avut o grămadă de intrări, 5 intrări și nu am reușit să aduc decât 2 puncte amărâte. De ce s-a întâmplat asta? Din două motive. Unul din ele este că nu am fost susținută așa cum eram odată, dar nu la modul că aveam nevoie de susținere ca să pot să aduc punctul, la modul că am fost dezamăgită de oamenii de care m-am simțit foarte apropiată în astea 2 luni. Cumva, în interiorul meu s-a dat o luptă, nu am putut să mă mai concentrez cum o făceam odată, nu am mai avut aceeași îndemânare la sfârșit și asta s-a întâmplat. Al doilea motiv pentru care nu am putut să aduc mai multe puncte a fost pentru că știam că Adelina este nominalizată, singura persoană asumată din echipa mea”, a spus concurenta, conform sursei mai sus-menționate.

Maria Chițu a comentat și despre faptul că Albert, de care a fost foarte apropiată, consideră că ea și Adelina fac strategii pentru a rămâne în concurs. „Nu pot să cred, nu pot să cred ce părere poate să aibă (n.r Albert). Două luni de zile am fost alături de el și crede că eu fac strategii să rămân în concursul ăsta. Of, ce mă enervează. Niște fraieri, toți trei sunt niște fraieri. Sunt foarte dezamăgită de băieții din echipă, sunt dezamăgită de mine pentru că în loc să iau competiția asta ca atare, am pus sentimente pentru oamenii de aici care nu au nicio legătură cu mine. Nu îmi este frate, nu îmi este părinte, nu îmi este soră. Pur și simplu, în loc să gândesc cu mintea, am gândit mai mult cu sufletul și chestia asta acum mă bagă la fund. Greșeala mea a fost că am gândit prea mult cu sufletul și prea puțin cu mintea când am ajuns în concursul ăsta. Dacă gândeam că este un concurs și că fiecare vrea să ajungă cât mai departe, nu mă mai atașam de nimeni, nu mai eram dezamăgită acum”, a mai declarat Maria Chițu.

 

citește și...