Adelina Damian, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Așa e normal să fie”

05.06.2021, 10:47
Adelina Damian, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Așa e normal să fie”
Adelina Damian, nominalizată pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Așa e normal să fie”

Adelina Damian este concurenta din echipa Războinicilor care a fost nominalizată pentru eliminare.

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut primul joc de imunitate din această săptămână, astfel că membrii echipei au trebuit să nominalizeze un concurent pentru eliminarea din competiția de la Kanal D.

Cea propusă pentru eliminare este Adelina Damian.

Ce a declarat Adelina Damian după ce a fost propusă pentru eliminare la ”Survivor România”

Adelina Damian a făcut declarații după ce a aflat că ea este concurenta din echipa Războinicilor propusă pentru eliminarea din concurs. Aceasta a afirmat că votul colegilor ei de echipă este unul corect. „Normal că mă așteptam, așa e normal să fie. Nu am cerut niciodată echipei mele să facă strategii să stau eu mai mult.De-asta mă și doare foarte tare că ei au impresia că vreau eu să ami stau un pic în competiție”, a spus Adelina Damian, potrivit wowbiz.ro.

”Pot să confirme, nu am venit să-i întreb nici cu cine votează, nici dacă fac strategii, nici dacă ar vrea să facă o strategie să-i scoatem în față pe cei mai votați. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. Mă așteptam la acest vot, este votul corect și mergem mai departe”, a adăugat aceasta.

Despre jocul de imunitate pierdut în fața echipei Faimoșilor, Adelina Damian a comentat: ”Sunt supărată pe mine pentru că în adâncul sufletului sunt un om competitiv. Nu am vrut să arăt asta și să fac o drama din neputința mea. Nu am mai adus puncte și am început să exprim asta. Nu sunt sportiv, nu am apucat să capăt experiență. Uneori e greu să accept și vreau mai mult. Îmi pare rău pentru echipă, pentru că ne vom nominaliza și nu ne place. Sunt dezamăgită. Faimoșii nu sunt fairplay, noi când i-am batut cu 10-2 nu le-am spus nimic”.

citește și...