Sorin Pușcașu, despre Jador la ”Survivor România”. ”Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei”

31.05.2021, 14:18
Sorin  Pușcașu, despre Jador la ”Survivor România”. ”Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei”
Sorin Pușcașu, despre Jador la ”Survivor România”. ”Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei”

Sorin Pușcașu a vorbit despre Jador, cu care a fost rival la competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și trasmisă la TV de Kanal D.

Sorin Pușcasu a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a părăsit cometiția în urma unor probleme medicale. La rândul său, Jador a fost concurent la ”Survivor România”. Acesta a făcut parte din Echipa Faimoșilor. Și el a păărăsit concursul din cauza unor porbleme medicale.

Sorin Pușcașu a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Jador la ciompetiția ”Survivor România”.

Sorin Pușcașu, despre Jador la ”Survivor România”. ”După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el”

Sorin Pușcașu a mărturisit, pentru wowbiz.ro, că a avut o strategie în competiție pentru a demoraliza echipa roșie, a Faimoșilor.

Acesta a explicat care a fost relația sa cu Jador.

”Echipei i-am zis că orice conflict au cu Jador, să mă bage pe mine. Pentru mine era o distracție. Devenise ceva natural și mi-am dat seama că ne asemănăm și ne-am împrietenit foarte mult. Avea momente în care ne enerva și invers. Coechipierii lui se bucurau. Se așteptau ca Jador să aibă o reacție în urma căreia să fie eliminat. Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei. Vorbeam cu echipa de fiecare dată când ieșeam la joc. Pentru noi era important să luăm capetele: Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță. Atunci când îi băteam pe ei trei, noi știam că meciul e al nostru. Cătălin Moroșanu nu îi mai ajuta, Jador începea să plângă și Culiță la fel. Jador avea farmecul lui. După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el”, a declarat Sorin Pușcașu.

citește și...