Marcel Pavel, despre pagubele produse de pandemie. ”Eu am resimţit poate mai acut decât alţii, pentru că am de întreţinut opt persoane”

27.02.2021, 14:23
Marcel Pavel, despre pagubele produse de pandemie. ”Eu am resimţit poate mai acut decât alţii, pentru că am de întreţinut opt persoane”

Binecunoscutul cântăreț Marcel Pavel a explicat cât de afectat a fost de perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Anul trecut, interpretul Marcel Pavel a trecut prin momente extrem de dificile, după ce s-a infectat cu coronavirus la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Artistul a povestit, într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro, și cât de afectat financiar a fost de criza provocată de pandemia de coronavirus.

”După externarea mea, când m-am vindecat de COVID-19, am plecat la Câmpulung Muscel, la pensiunea unui prieten, un complex cu teren de tenis şi baltă de pescuit, pentru că aveam nevoie de oxigen, de aer montan şi de linişte. Am fost şi la mare, la o pensiune superbă de la Vama Veche şi m-am relaxat. Am stat cu familia cel mai mult din istoria vieţii mele, dacă pot să spun aşa. A fost o experienţă fericită, dar n-aş dori să se prelungească, sincer să fiu”, a declarat artistul.

Despre pagubele materiale suferite în pandemie, Marcel Pavel a spus: ”Da, ca tuturor, de altfel. Eu am resimţit poate mai acut decât alţii, pentru că am de întreţinut opt persoane – printre care mama şi un frate mijlociu, care a fost operat pe cord. Gândeşte-te că ultimul concert l-am avut pe 7 martie, când eram în turneu cu Filarmonica din Botoşani şi urma să am spectacol la Vaslui. Iar în curând se împlineşte anul de când nu am mai avut activitate concertistică”.

 

Marcel Pavel este căsătorit și are trei copii

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Violeta, partenera de viață a artistului, și-a adus aminte de cum a început povestea de dragoste dintre ea și Marcel Pavel.

”Pe sotul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut in ’92. Uite, si atunci traiam vremuri tulburi, cu multe schimbari, insa atunci aveam incredere ca sunt schimbari in bine! (acum, din pacate, se lucreaza intens la distrugerea increderii in orice). Eram si tineri( mai ales eu?) Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost intotdeauna charismatic si a reusit sa-mi patrunda in minte si in inima. Dar nu, nu ma vedeam langa el, si cum as fi putut spera: eu balerina, el cantaret…nu era o combinatie castigatoare! Acum, dupa 28 de ani si 3 copii impreuna, pot sa spun ca, probabil, m-am inselat…Probabil!”, a declarat soția lui Marcel Pavel într-un recent interviu.

citește și...