Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență. Apelul făcut de Oana Roman

01.02.2021, 12:44
Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență. Apelul făcut de Oana Roman
Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență. Apelul făcut de Oana Roman

Actrița Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a ajuns de urgență la spital, aceasta urmând să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Camelia Mitoșeru are probleme de sănătate. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență în spital și urmează să fie operată. Cea care a dat vestea a fost Oana Roman, care este foarte bună prietenă cu Mihai Mitoșeru. Oana Roman a făcut apel la cei care o urmăresc în mediul online pentru a dona sânge pentru mama lui Mihai Mitoșeru.”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram, citată de spynews.ro.

Mihai Mitoșeru a scris și el pe contul său de pe o rețea de socializare:Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operata azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operatia trebuie amânată! Va rog din suflet cine ma poate ajuta sa meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul Sanador”! Indiferent ce grupa de sânge aveți! Va multumim din suflet! ? Doamne ajuta!,

Camelia Mitoșeru își dorește foarte mult ca fiul ei să se împace cu fosta soție

Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit recent, la o emisiune de televiziune, că speră ca fiul ei și fosta sa noră, Noemi, să se împace”Sufletul spune că or să se împace! Inima spune că or să se împace…”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a afirmat că își dorește ca într-o zi să poată comunica normal cu cea care i-a fost parteneră de viață.”Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, spunea acesta într-un interviu.
citește și...