Ce spune mama lui Mihai Mitoșeru după ce acesta a apărut alături de o altă femeie. ”S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi”

17.06.2020, 10:49
Ce spune mama lui Mihai Mitoșeru după ce acesta a apărut alături de o altă femeie. ”S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi”
Ce spune mama lui Mihai Mitoșeru după ce acestaa apărut alături de o altă femeie. ”S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi”
Actrița Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a reacționat după ce acesta a fost surprins în compania unei tinere blonde.

Potrivit spynews.ro, Mihai Mitoșeru s-a afișat de curând în compania unei alte femei, o blondă care seamănă izbitor cu fosta lui parteneră de viață, Noemi.

Mama actorului, Camelia Mitoșeru a vorbit despre noua relație a acestuia.

„Nu știu ce a fost în mintea lui. Habar nu am. El a fost tot timpul supărat în sufletul lui, pentru că și el a considerat că a greșit. Și ea a greșit. Atunci când se despart doi oameni amândoi sunt vinovați”, a spus mama lui Mihai Mitoșeru pentru postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Camelia Mitoșeru afirmă că Mihai Mitoșeru a vrut să o facă geloasă pe fosta lui soție și că sunt șanse ca aceștia să se împace.

„Sunt șanse mari de împăcare. El a bravat, cum sunt bărbații… S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi. Au greșit ei că nu au făcut un copil. A fost greșeala lor, dar veșnic a fost altceva”, a mai declarat actrița.

Ce s-a întâmplat între Mihai Mitoșeru și fosta sa sioție de Paște

Mihai Mitoșeru și partenera lui, Noemi Dragomir, au decis să se despartă după 13 ani de relație. În noiembrie 2019, cei doi au divorțat de comun acord la notar după 4 ani de mariaj.De Paște, Mihai Mitoșeru a fost enervat la culme de fosta sa soție, după cum a dezvăluit mama artistului, Camelia Mitoșeru.

„Mihai a făcut o pauză pentru că nu vrea să o mai sune. Dar cred că i-a spus „Hristos a Înviat”. Nu cred că a fost atât de drastic. L-a supărat pe Mihai pentru că… nu mai știu cum a fost. Cert e că l-a repezit. Și a zis că: „nu mamă, nu mai vorbesc cu ea. O perioadă o las așa. Au fost puțin tulburi apele. Eu nu cred că ea l-a repezit cu răutate. El a interpretat așa și am zis că-i foarte bine”, a declarat Camelia Mitoșeru.

„Dacă nu o fi să se împace, nu se mai împacă. Fiecare cu viața lui. Fiecare cu viața lui. Dar eu sunt de obicei echilibrul. Ea a fost crescută de bunică și de tatăl ei, iar acum s-a dus la mama ei. Dar, între timp, eu am fost și mama lui și mama ei. Deci a trebuit să fiu imparțială”, a adăugat mama lui Mihai Mitoșeru.

citește și...