Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să se împace cu fosta soție, la 9 luni de la divorț. Prezentatorul tv a căutat-o pe Noemi

31.08.2020, 16:47
Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să se împace cu fosta soție, la 9 luni de la divorț. Prezentatorul tv a căutat-o pe Noemi
Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să se împace cu fosta soție, la 9 luni de la divorț

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir s-au împăcat la 9 luni de la divorț! La finalul lui 2019, cei doi s-au separat oficial la notar, după o relație de 13 ani. Deși păreau că sunt suflete pereche, Mihai și Noemi au decis la vremea respectivă să o ia pe căi separate.

‘Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei’, scria Mihai Mitoșerul pe contul său de socializare.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir sunt din nou împreună

După separare, prezentatorul tv de la Kanal D a suferit enorm și a făcut tot posibilul pentru a-și convinge soția să mai acorde o șansă căsniciei lor. Fără reușită, din păcate!

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat radical și soarele a răsărit și pe strada lui, pentru că Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au decis să își mai dea o șansă. În plus, Noemi a revenit în apartamentul în care au locuit împreună.

Noemi s-a mutat înapoi

‘Au stat o periodă departe unul de celălalt și nu au avut cum să se vadă, pentru că ea a fost plecată mereu cu job-ul. După izbucnirea pandemiei, zvorurile au fost anulate, așa că Noemi a rămas acasă la mama ei. Încetul cu încetul a început să reia legătura cu Mihai, el fiind cel care a făcut primul pas.

Apoi s-au întâlnit, au stat de vorbă și și-au dat seama că încă mai există sentimente între ei. Așa că fiecare i-a iertat celuilalt escapadele amoroase de după divorț, și-au făcut promisiuni și au luat-o de la capăt. El este extrem de încântat, pe ea o văd ceva mai rezervată, ne rugăm la Dumnezeu să rămână împreună pentru că nu vrem să îl mai vedem pe Mihai atât de dărâmat’, au mărturisit apropiații lor, pentru Impact.ro.

citește și...