Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să se împace cu fosta soție, la 9 luni de la divorț. Prezentatorul tv a căutat-o pe Noemi

31.08.2020, 16:47
Cum a ajuns Mihai Mitoșeru să se împace cu fosta soție, la 9 luni de la divorț

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir s-au împăcat la 9 luni de la divorț! La finalul lui 2019, cei doi s-au separat oficial la notar, după o relație de 13 ani. Deși păreau că sunt suflete pereche, Mihai și Noemi au decis la vremea respectivă să o ia pe căi separate.

‘Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei’, scria Mihai Mitoșerul pe contul său de socializare.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir sunt din nou împreună

După separare, prezentatorul tv de la Kanal D a suferit enorm și a făcut tot posibilul pentru a-și convinge soția să mai acorde o șansă căsniciei lor. Fără reușită, din păcate!

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat radical și soarele a răsărit și pe strada lui, pentru că Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au decis să își mai dea o șansă. În plus, Noemi a revenit în apartamentul în care au locuit împreună.

Noemi s-a mutat înapoi

‘Au stat o periodă departe unul de celălalt și nu au avut cum să se vadă, pentru că ea a fost plecată mereu cu job-ul. După izbucnirea pandemiei, zvorurile au fost anulate, așa că Noemi a rămas acasă la mama ei. Încetul cu încetul a început să reia legătura cu Mihai, el fiind cel care a făcut primul pas.

Apoi s-au întâlnit, au stat de vorbă și și-au dat seama că încă mai există sentimente între ei. Așa că fiecare i-a iertat celuilalt escapadele amoroase de după divorț, și-au făcut promisiuni și au luat-o de la capăt. El este extrem de încântat, pe ea o văd ceva mai rezervată, ne rugăm la Dumnezeu să rămână împreună pentru că nu vrem să îl mai vedem pe Mihai atât de dărâmat’, au mărturisit apropiații lor, pentru Impact.ro.