Mama lui Culiță Sterp a atacat-o dur pe Carmen de la Sălciua. Nu s-a mai putut abține: „Oare cât timp o să stai căsătorită”

19.10.2022, 20:20
Mama lui Culiță Sterp a atacat-o dur pe Carmen de la Sălciua. Nu s-a mai putut abține: „Oare cât timp o să stai căsătorită”
Mama lui Culiță Sterp a atacat-o dur pe Carmen de la Sălciua. Nu s-a mai putut abține: „Oare cât timp o să stai căsătorită”

Geta Sterp, mama celebrului Culiță Sterp, i-a transmis un mesaj dur lui Carmen de la Sălciua, după ce artista s-a recăsătorit pentru a doua oară. Săptămâna trecută, solista și-a unit destinele cu Marian Corcheș, cel care a divorțat de soția lui. 

Mama Geta a criticat-o dur pe fosta ei noră, Carmen de la Sălciua, care s-a căsătorit pentru a doua oară. Reamintim faptul că artista a fost căsătorită mai bine de un an cu Culiță Sterp, însă relația lor s-a încheiat cu scandal. Mama Geta a fost cea care a încercat să salveze căsnicia celor doi, însă fără reușită.

Mama Geta, foc și pară pe Carmen de la Sălciua

„Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin”, a declarat mama Geta pentru Fanatik.

Femeia a explicat că i-a fost greu să accepte despărțirea fiului său de Carmen de la Sălciua, dar cel mai greu i-a fost să o ierte pentru ce a făcut.

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a mai spus mama Geta.

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș

Fosta soție a lui Culiță Sterp a dezvăluit că și-a dorit să aibă parte de o ceremonie religioasă restrânsă, la care să ia parte doar persoanele dragi ei.

„În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a anunțat Carmen de la Sălciua, într-un story postat pe Instagram.

Marian Corcheș a divorțat pentru a fi cu Carmen de la Sălciua

Relația lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș ar fi început de pe vremea când bărbatul era încă însurat. La începutul acestui an, fosta soție a lui Marian Corcheș dezvăluia că s-a pronunțat divorțul între ei.

Femeia a declarat în repetate rânduri că relația acestuia cu Carmen de la Sălciua ar fi una de fațadă. Femeia mărturisea că fostul ei partener  a vrut să se răzbune pe ea, după ce a aflat că s-a întâlnit cu un bărbat la cafea.

„El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat. A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine.

El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut. Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul”, povestea fosta soție a lui Marian Corcheș când s-a pronunțat divorțul.

citește și...