Mama cântăreței Raluka, la spital în Turcia. De ce boală suferă aceasta

03.11.2021, 12:27
Mama cântăreței Raluka, la spital în Turcia. De ce boală suferă aceasta

Cântăreața Raluka, în vârstă de 31 de ani, trece prin momente dificile. Acesta se află în Turcia, la spital, cu mama sa, care are probleme de sănătate. ”Se află pe mâna celor mai buni specialiști în chirurgie metabolică din Turcia!”, a transmis medicul Ensar Duman, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Mama cântăreței Raluka a ajuns pe mâna medicilor din Turcia.

Specialiștii au stabilit că necesită intervenție chirurgicală, o intervenție de interpoziție/transpoziție ileală, mai exact o operație de diabet tip 2.

Mama cântăreței Raluka, la spital în Turcia.”Durata operației laparoscopice sau robotic este de 2-3 ore și va necesita încă 2-3 zile de internare post operator

”#OPERATIA de #DIABET Tip 2 este calea spre o viață mai bună! După câteva zile petrecute într-unul dintre cele mai bune spitale din Turcia și efectuarea analizelor de compatibilitate cu operația, mama @ralukaofficial va fi operată astăzi”, a scris medicul Ensar Duman pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ensar Duman (@ensar_duman)


”Operația poartă denumirea medicală de intervenție de interpoziție/transpoziție ileală și se realizează la nivelul intestinului subțire. Durata operației laparoscopice sau robotic este de 2-3 ore și va necesita încă 2-3 zile de internare post operator.Îi urăm pacientei multă sănătate! Se află pe mâna celor mai buni specialiști în chirurgie metabolică din Turcia!”, a adăugat acesta.

 Raluka  face parte din juriul de la emisiunea ”SuperStar România”

Marius Moga face parte din juriul emisiunii “SuperStar România”, de la Pro TV. Alături de acesta, din juriu mai fac parte Raluka, Smiley  și Carla’s Dreams. Cântăreața Raluka a vorbit despre participarea ei la emisiunea respectivă și a explicat în ce relații este cu colegii săi de la masa juriului din noul show de televiziune. ”Propunerea pentru SuperStar am primit-o cu bucurie și puțin șocată, recunosc, nu mă așteptam, ce-i drept, dar cu bucurie și am fost foarte fericită!”, a declarat cântăreața.

”Cred că ăsta e lucrul cel mai important, mă înțeleg foarte bine cu ei, asta m-a ajutat cumva să fiu cea mai bună varianta a mea, pentru că ei sunt alături de mine indiferent de situație și mă lasă să fiu cât trebuie să fiu și atunci când nu pot să fiu, ei mă ajută și mă susțin… O să își dorească, cred, orice persoană de sex feminin din industria muzicală să fie în locul meu, pentru că ei, colegii mei, sunt minunați, și sunt foarte protectori cu mine”, a adăugat vedeta.

 

citește și...