Mădălina Pamfile se confesează. ”Încep să apară ridurile, s-au dus anii în care doar eu contam”

04.02.2022, 13:12
Mădălina Pamfile se confesează. ”Încep să apară ridurile, s-au dus anii în care doar eu contam”
Mădălina Pamfile se confesează. ”Încep să apară ridurile, s-au dus anii în care doar eu contam”

Mădălina Pamfile a transmis un  mesaj în mediul online în care spune cât de mult s-a schimbat viața ei față de cum era cu mulț an în urmă. ”Încep să apară ridurile, s-au dus anii în care doar eu contam, în care nimic nu mă ținea într-un loc, în care dormeam sau nu dormeam”, a mărturisit Mădălina Pamfile.

Mădălina Pamfile a fost mulți ani asistentă de televiziune. S-a făcut remarcată în showbiz după ce a avut o idilă cu Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. În ceea ce privește viața personală, Mădălina Pamfile este mama a două fetițe adorabile, Samira și Sofia. Bruneta a fost căsătorită, până în anul 2017, cu Alin Bruno. În prezent, acesta formează un cuplu cu un afacerist albanez.

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Mădălina Pamfile a postat un mesaj în care vorbește despre cât de mult s-a schimbat viața sa în ultimii ani.

Mădălina Pamfile se confesează. ”Am început doar să trăiesc, am început să ofer fără să cer nimic în schimb”

”Incep sa apara ridurile, s-au dus anii in care doar eu contam, in care nimic nu ma tinea intr-un loc, in care dormeam sau nu dormeam pe atunci ca eram prea ocupata ” unde mai mergem ? ; unde mai iesim ?”. Eram mai obosita decat acu , eram intr-o alergatura continua pentru ceva ce nu stiam cum arata… Voiam iubire, dar nu stiam sa ofer iubire, voiam liniste, dar langa mine era furtuna, voiam atentie, dar o cautam in locul nepotrivit…”, a scris Mădălina Pamfile în mediul online.

”Pana intr-o zi cand nu am mai vrut nimic, nu am mai cautat, nu am mai alergat, nu mai mi-am facut planuri. Am inceput doar sa traiesc, am inceput sa ofer fara sa cer nimic in schimb, am inceput sa ma bucur cu ce am fara sa caut omul perfect, iubirea perfecta… am uitat lista acasa atunci cand el a aparut viata mea … Poate nu are nimic din lista mea de la 18 ani, dar are totul din restul anilor ce ce mi-au ramas …❤️”, a adăugat ea.

Mădălina Pamfile a fost concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Mădălina Pamfile a fost una dintre vedetele care au concurat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la Kanal D. Aceasta a fost descalificată din concurs. Mădălina Pamfile a părăsit competiția de stil după ce s-a infectat cu COVID-19.

”Mi-a părut rău așa că îmi doream să ajung până la final, dar nu am avut ce să fac. Atunci când călătorești și intri în contact cu alți oameni, te aștepți că se poate întâmpla. Vreau să lămuresc chestia asta, pentru că multă lume a zis că de ce nu am intrat în carantină atât eu, cât și colegele mele de platou. Noi avem câteva zile o pauză între filmări. Eu am plecat din țară cu test negativ, iar când m-am întors a ieșit pozitiv. De aceea nu au zis nimic în a doua emisiune pentru că am repetat testul și trebuia să așteptăm ca să confirm 100% că sunt pozitivă și nu puteam să părăsesc țara respectivă. Colegele mele nu au intrat în contact cu mine pentru că eu când am plecat mi-a ieșit testul negativ”, a declarat Mădălina Pamfile la emisiunea ”Teo Show”.

citește și...