Cum a ajuns Ilinca Vandici să prezinte emisiunea ”Bravo, ai stil”. ”„Aoleu, dar nu sunt bună, nu o să mă ia”

28.09.2020, 11:28
Cum a ajuns Ilinca Vandici să prezinte emisiunea ”Bravo, ai stil”. ”„Aoleu, dar nu sunt bună, nu o să mă ia”
Cum a ajuns Ilinca Vandici să prezinte emisiunea ”Bravo, ai stil”. ”„Aoleu, dar nu sunt bună, nu o să mă ia”

Ilinca Vandici a explicat cum a ajuns să prezinte emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Aceasta a trecyt printr-un casting foarte dificil.

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor.

„La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit revistei Elle.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…)

Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

Cum a fost anunțată Ilinca Vandici că a luat castingul pentru ”Bravo, ai stil”

„Aveam emoții cum nu vă pot descrie vreodată în viață, pentru că îmi doream foarte mult acest proiect. Am dat această probă, m-am descurcat binișor, zic eu, sau bine, habar n-am, nu știu, nu sunt eu în măsură să spun asta”, a mai spus vedeta.

Ilinca Vandici a mărturisit că și-a făcut tot felul de gânduri că nu este persoana potrivită pentru a prezenta un astfel de proiect.

„Aoleu, dar nu sunt bună, nu o să mă ia, nu sunt bună pentru proiect, dar mie-mi place, dar eu îl vreau, dar ce-o să mă fac acum, aoleu, aoleu!”, a completat ea.

Ilinca Vandici a aflat că a câștigat castingul în timp ce se afla în vacanță în Turcia, când a primit un telefon în care a fost anunțată că va prezenta show-ul.

„Și am fost atât de fericită, țin minte și acum că eram la piscină și m-am ridicat de pe șezlong și am început să sar pe șezlong și să chiui și să urlu și să fac ca toate cele! Și toată lumea se uita la mine, nu înțelegea nimeni ce am. Dar pentru mine era o bucurie și o împlinire atât de mare!”, a mai povestit vedeta.

citește și...