Mădălina Pamfile, descalificată de la ”Bravo, ai stil!”. Ce mesaj a transmis vedeta

29.11.2021, 12:42
Mădălina Pamfile, descalificată de la ”Bravo, ai stil!”. Ce mesaj a transmis vedeta
Mădălina Pamfile, descalificată de la ”Bravo, ai stil!”. Ce mesaj a transmis vedeta

Mădălina Pamfile, în vârstă de 28 de ani, a fost descalificată de la competia ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Aceasta a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, fiind infectată cu coronavirus. Mădălina Pamfile a transmis un mesaj după ce a fost eliminată de la show-ul de televiziune.

Mădălina Pamfile a fost una dintre vedetele care au concurat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la Kanal D.

Aceasta a fost descalificată din concurs. Mădălina Pamfile a părăsit competiția de stil după ce s-a infectat cu COVID-19.

Mădălina Pamfile, descalificată de la ”Bravo, ai stil!”.  ”Nu mă așteptam să primesc atâta energie bună”

„Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gala sunt semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Madalina Pamfile nu a putut fi alaturi de noi, ea se afla în afara granițelor tarii pentru a rezolva unele probleme familiale. Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Madalina ne-a anunțat că din păcate este infectata cu SARS Cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că Madalina Pamfile nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities”, a spus Ilinca Vandici în ediția de sâmbătă a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, notează wowbiz.ro.


Mădălina Pamfile a transmis și ea un mesaj după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”După cum ați aflat, drumul meu in competiția “Bravo, ai stil” s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate. Va mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu in competiție ?♥️ Nu mă asteptam sa primesc atata energie buna din partea publicului și va mulțumesc, va mulțumesc ca ați rezonat cu mine! ?? Va promit multe surprize, multe lucruri noi ce sunt sigura ca o sa va placa! Lucram la proiectul @amazonbymadalinapamfile salon ce va avea lansarea foarte curand! ♥️”.

 

citește și...