Mădălina Pamfile, noi detalii după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Colegele mele nu au intrat în contact cu mine”

01.12.2021, 13:02
Mădălina Pamfile, noi detalii după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Colegele mele nu au intrat în contact cu mine”
Mădălina Pamfile, noi detalii după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Colegele mele nu au intrat în contact cu mine”

Mădălina Pamfile, în vârstă de 28 de ani, a fost descalificată de la competia ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Aceasta a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, fiind infectată cu coronavirus. Invitată la emisiunea ”Teo Show”, Mădălina Pamfile a făcut noi declarații deespre plecarea sa de la show-ul de stil.

Mădălina Pamfile a fost una dintre vedetele care au concurat în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la Kanal D. Aceasta a fost descalificată din concurs. Mădălina Pamfile a părăsit competiția de stil după ce s-a infectat cu COVID-19.

Mădălina Pamfile a fost invitată la emisiunea ”Teo Show”, unde a făcut noi declarații despre plecarea sa de la show-ul de stil și despre problema de sănătate cu care s-a confruntat.

Mădălina Pamfile, noi detalii după ce a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. ”Multă lume a zis că de ce nu am intrat în carantină atât eu, cât și colegele mele de platou”

 

”Mi-a părut rău așa că îmi doream să ajung până la final, dar nu am avut ce să fac. Atunci când călătorești și intri în contact cu alți oameni, te aștepți că se poate întâmpla. Vreau să lămuresc chestia asta, pentru că multă lume a zis că de ce nu am intrat în carantină atât eu, cât și colegele mele de platou. Noi avem câteva zile o pauză între filmări. Eu am plecat din țară cu test negativ, iar când m-am întors a ieșit pozitiv. De aceea nu au zis nimic în a doua emisiune pentru că am repetat testul și trebuia să așteptăm ca să confirm 100% că sunt pozitivă și nu puteam să părăsesc țara respectivă. Colegele mele nu au intrat în contact cu mine pentru că eu când am plecat mi-a ieșit testul negativ”, a declarat Mădălina Pamfile, notează wowbiz.ro.


La aceeași emisiune, Mădălina Pamfile a vorbit și despre cteva dintre fostele ei colege de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Viviana mi se pare o fată inteligentă, are cuvintele la ea. Adina Halas mi se pare o femeie din toate punctele de vedere. Când ea vorbește, toată lumea ascultă, știe să se impună. Anda Adam mi se pare o fată bună, nu mă așteptam. Era cea mai cunoscută dintre noi. Îți punea la dispoziție tot ce avea… Raluca Dumitru mi se pare dezinvoltă și poate să facă față oricărei situații”.

citește și...