Lucrurile pe care Smiley nu le-a mai spus despre Marius Moga. ”Eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși”

03.03.2022, 12:16
Lucrurile pe care Smiley nu le-a mai spus despre Marius Moga. ”Eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși”
Lucrurile pe care Smiley nu le-a mai spus despre Marius Moga. ”Eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși”

Cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani, a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute din relația sa cu compozitorul Marius Moga, în vârstă de 40 de ani. Smiley a vorbit despre un moment când relația dintre ei s-a răcit. ”Eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși”, a mărturisit acesta în cadrul unui podcast.

Smiley este unul dintre cei mai de succe artiști din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, acesta formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anulu 2020. Iubitul ei, Smiley, a anunțat la acea vreme venirea pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a scos numeroase hituri alături de artiști celebri. A fost antrenor la emisiunea ”Vocea României”, iar de curând a fost jurat la ”SuperStar România”.  În plan personal, Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria.

Lucrurile pe care Smiley nu le-a mai spus despre Marius Moga. ”Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri”

Smiley și Marius Moga au colaborat foarte mult de-a lungul anilor și au participat împreună la numeroase proiecte de televiziune de la Pro TV. Despre relația lor a vorbit Smiley la podcastul realizat de Horia Brenciu. Acesta a explicat de ce, în urmă cu ani, relația dintre ei s-a răcut și nu au mai colaborat pe plan profesional.

“Moga a fost un tip foarte important în viața mea atunci când am început să lucrez cu Simplu, pentru că el a fost primul compozitor cu care am lucrat și care, cumva, mi-a dat șansa să lucrez în studio și să aflu mai multe decât știam în momentul ăla, dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit și de aici ne-am cam separat noi cumva. Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri și, ca toți tinerii, eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși! Eu nu mai sunt atât de orgolios, nu simt că mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e, de foarte mult timp, o chestie de competiție, sunt mult mai liber, mult mai înțelept!”, a declarat Smiley, potrivit wowbiz.ro.

citește și...