Lucrurile pe care nu le știai despre Vica Blochina. ”Eu nu pot face multe lucruri deodată, că mă pierd”

31.08.2022, 16:43
Lucrurile pe care nu le știai despre Vica Blochina. ”Eu nu pot face multe lucruri deodată, că mă pierd”
Lucrurile pe care nu le știai despre Vica Blochina

Vica Blochina a acordat un  interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a scos la iveaă lucruri mai puțin știute despre ea. ”Eu nu pot face multe lucruri deodată, că mă pierd. Fac un lucru bine, îl termin, îl fac pe celălalt. Am totul foarte bine organizat”, a  mărturisit Vica Blochina în interviul respectiv.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Într-un interrviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Vica Blochina a făcut numerroase dezvăluiri, scoțând la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre ea.

Lucrurile pe care nu le știai despre Vica Blochina. ”Am o viață așa cum mi-am dorit-o. Total atipică, nu sunt o femeie care să stea la cratiță”

”Mie îmi plac petrecerile și îmi place, în general, să fac oamenii să se simtă bine. Dacă văd că e liniște undeva și sunt oamenii crispați, eu fac tot timpul tot posibilul să îi ridic în picioare”, a declarat Vica Blochina, potrivit spynews.ro.

”Eu nu pot face multe lucruri deodată, că mă pierd. Fac un lucru bine, îl termin, îl fac pe celălalt. Am totul foarte bine organizat. Dacă nu mă organizez, sunt vraiște, sunt praf”, a adăugat aceasta.

”Este primul an în care nu am fost în vacanță, pentru că am fost la Splash. Când trebuia să merg în Mykonos, m-am pregătit pentru Splash. Nu am fost deloc anul acesta la mare. Viața mea e vacanță. În ianuarie am stat o lună în Thailanda. Viața mea este wow. Am o viață așa cum mi-am dorit-o. Total atipică, nu sunt o femeie care să stea la cratiță. Îmi place mult să petrec, să ies!”, a încheiat blonda.

citește și...