Lucrurile pe care Antonia nu le-a mai spus despre fiica ei. ”Faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile”

09.08.2021, 16:20
Lucrurile pe care Antonia nu le-a mai spus despre fiica ei. ”Faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile”
Lucrurile pe care Antonia nu le-a mai spus despre fiica ei. ”Faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile”

Binecunoscuta cântăreață Antonia, în vârstă de 32 de ani, a făcut declarații despre fiica sa, Maya. Artista a explicat cât de greu este să fie părinte la distanță, dart fiind că fiica sa locuiește în Italia împreună cu tatăl său, Vincenzo Castellano. ”Faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile”, a spus vedeta.

Maya, fiica Antoniei din căsătoria pe care aceasta a avut-o cu Vincenzo Castellano, locuiește de mulți ani în Italia, cu tatăl ei.

Antonia a vorbit, într-un interviu pentru revista Viva, despre cum este pentru ea să fie mamă la distanță.

Lucrurile pe care Antonia nu le-a mai spus despre fiica ei. ”E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături”

”E greu să știu că (n.r. Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo”, a declarat Antonia.

Întrebată care sunt temerile ei în ceea ce îi privește pe copiiii săi, Antonia a explicat: ”Că nu sunt o mamă suficient de bună pentru copiii mei, dar cred că este unul dintre gândurile firești care trec prin mintea părinților, în general. Pentru că vrem ce este mai bun pentru copiii noștri și vrem să ne asigurăm că le oferim toată atenția, iubirea, confortul de care au nevoie. Și da, în cazul Mayei, faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile că nu pot fi întru totul alături de ea, să simtă afecțiunea și iubirea mea”.

Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...