Lucrurile pe care Anca Serea nu le-a mai spus despre relația cu Adi Sînă. ”Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm”

21.07.2022, 17:43
Lucrurile pe care Anca Serea nu le-a mai spus despre relația cu Adi Sînă. ”Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm”
Lucrurile pe care Anca Serea nu le-a mai spus despre relația cu Adi Sînă

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, a scos la iveală lucruri mai puțin știute din relația cu partenerul ei de viață, Adi Sînă. ”Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm”, a mărturisit Anca Serea.

Anca Serea este cunoscută publicului larg ca prezentatoare de televiziune. Însă, cu ani în urmă aceasta a lucrat ca model. Aceasta a participat și a câștigat în 1999 concursul Elite Model Look.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea a făcut dezvăluiri din relația cu partenerul ei de viață, Adi Sînă, într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Lucrurile pe care Anca Serea nu le-a mai spus despre relația cu Adi Sînă. ”Am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit”

”Sunt non-stop cu ei (n.r. cu copiii) și mă hrănesc emoțional de la ei. Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii”, a dezvăluit Anca Serea.

”Dar acum nu suntem certați. Eu încerc în fiecare zi să fac astfel încât copiii noștri să aibă siguranța zilei de mâine. Asta e foarte important. Posibilitățile pe care noi le-am avut când am fost de vârsta lor sunt incomparabile. Ăsta e un lucru minunat pentru ei”, a completat partenerul de viață al Ancăi Serea, Adi Sînă.

citește și...