Lucrurile pe care Adela Popescu nu le-a mai spus despre Radu Vâlcan. ”Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc”

09.06.2021, 16:18
Lucrurile pe care Adela Popescu nu le-a mai spus despre Radu Vâlcan. ”Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc”
Lucrurile pe care Adela Popescu nu le-a mai spus despre Radu Vâlcan. ”Nu mă scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic te iubesc”

Adela Popescu a vorbit deschis despre partenerul său de viață, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu foarte frumos și foarte unit. În mediul online, Adela Popescu a vorbit deschis despre partenerul ei de viață.

Lucrurile pe care Adela Popescu nu le-a mai spus despre Radu Vâlcan. ”Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic”  

În postarea făcută pe contul ei de socializare, Adela Popescu a vorbit deschis despre soțul ei, Radu Vâlcan.

”Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic. Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele. Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. ? Nu isi aminteste ziua nuntii. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt sanse sa uite si de flori. Nu ma “scalda” in complimente. Nu imi spune zilnic “te iubesc”. Nu imi spune “femeia mea”. Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri. Nu ma mangaie in somn. ?”, a spus vedeta.

”In schimb, astazi, pentru ca m-a vazut obosita, mi-a zis: ” distrag eu copiii, du-te sus si culca-te “. Imi aduce cirese si pepene cand vine de la alergat. In fiecare zi! Cand nu e sezon, cafea si paine calda. Imi lasa intotdeaua ultima bucatica de mancare din farfuria lui, asta dupa ce eu am terminat deja tot ce era in a mea. Imi gateste ce stie ca imi place. Uneori, ma duce cu masina doar “ca sa mai stam si noi de vorba”. Cand mananca usturoi doarme in alta camera. ?  Si, chiar acum, desi eu sunt sus de ceva timp, si aud ce haos e jos, nu vine sa ma “trezeasca” si nici nu ii trimite pe cei mici peste mine sa o faca.  Dar, pentru ca si eu il iubesc, o sa cobor sa il salvez si sa mancam impreuna. Pentru ca stiu ca nu a mancat nimic de dimineata si nici nu o va face fara mine.  @raduvalcan  Ps: Revin si cu “radiografia” mea intr-o postare viitoare ?”, a completat ea.

citește și...